Viteko Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Dobrý den, Mám problém, dnes se mi rozbil SD konektor v navigaci Columbus. Kartu čte ale karta se z někj nedá vycvaknout. Dá se někde sehnat nový konektor popř. má někdo zkušenosti s výměnou konektoru na desce? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 čtečka je na samostatném PCB, výměna není extra problém jak dílu, tak i celé čtečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viteko Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 A můžu se zeptat jestli nevíte o nějakém obchodě, kde by se to dalo zakoupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Se mi zdá, že tu nováčci mají rádi Pawouky, pořád je krmí duplicitníma tématama i přes to, když jsou vyvěšená jako důležitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viteko Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 A mohl by jsi mi prosím hodit link kde se toto téma řeší? Já ho nikde nenašel, proto se ptám tímto způsobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/20386-columbus-trinax-rns-510/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.