J.V. Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Zdravím, jelikož jako mnohým se mi objevila chyba 16804, zkrat na plus, chci se zeptat, zde je možné origo lambdu s pěti kabely zaměnit za náhradu se čtyřmi kabely. Mám namysli Denso DX-0119, kterou prodejce uvádí jako možnou náhradu pro motor BGU. Hledám na netu , čtu fora a stále nějak marně. Zkoušel jsem již několik pokusů podle různých rad, ale zatím bez výsledku. Po vymazání chyb se třeba nic neděje a pak se za týden chyba objeví znovu. Mám dojem, že se lehce zvýšila i spotřeba. Podle VAGu to hlásí zkrat na plus. Ale než dám trojku za novou, rád bych znal názor zkušených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 treba originálnu sondu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Nahradu 5 vodicovu som nasiel iba NGK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.V. Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) díky za info, ale otázka zněla, zda lze použít 4 kabelovou universální sondu proti 5 kabelové. viz info z eshopu Lambda sonda univerzální DENSOmodel do roku výroby: [05/05]kód motoru: BGU Editováno: 8. Říjen 2015, autor: J.V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 www.k20a.org/forum/showthread.php?t=100758 tu sa rozobera vymena 4 za 5. Takze cisto teoreticky to moze fungovat, ale aj tak by som siel do originalu, alebo 5 kablovej nahrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Na konci je rozpis kablov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.V. Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Díky za odkaz. Prostuduji. Dalším zkušenostem se nebráním, může to zajímat i další. Editováno: 9. Říjen 2015, autor: J.V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.