Přejít na obsah

Pipanie pocas jazdy

dadoman9

Doporučené příspěvky

Ahojte, dva tyzdne mam novy Rapid Spaceback a casto pocas jazdy pocujem v kabine tlmeny zvuk pipania. Nie je to ziadny klasicky zvuk z kontrolky, takze sa ani nic nezobrazuje nikde. Je to tlmene "pi pi pi pi pi pi" a o par sekund uz to ide v celosti "piiiiiiiii". Ked vsak pocas tohto zvuku spravim nejaky ukon (pridam plyn, pribrzdim), tak to prestane hned. Neviete mi poradit? Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslis varovanie urceneho limitu? Ak hej, tak to nemam nastavene. Skusal som to nastavit, tak viem, ze ten zvuk je podstatne hlucnejsi. Toto pipanie je velmi tlmene, akoby to vychadzalo odkladacej priehradky pred spolujazdcom, ale ked ju otvorim, tak to odtial nejde. Nie je to klasicky signalizacny zvuk, pretoze ked mam pustenu hudbu hlasnejsie, tak nic nepocujem (predpokladam, ze obcas to pipne, ale tym, ze je to tak tiche, tak to zanikne). Ale ked to pocujem, tak fakt akoby to islo zvnutra odnekadial.

Editováno: , autor: Pawouk
Citování bezprostředně předchozího příspěvku je zapovězená!
Odkaz ke komentáři

Vařím z vody. Dělá to i při vypnutém rádiu? Nemáš v zásuvce nabíječku, obvyklý problém s odrušením? Vypni klimatizaci, jestli to nejsou klapky. Nemůže blbnout parkovací asistent, zkus vyndat příslušnou pojistku. Taky by to mohly dělat přístroje, nejde to z jejich směru?

Každopádně dva měsíce mladé auto s takovou věci patří do servisu. To není normální stav auta. Jen jsem zvědav, jaký uši budou mít technici a mechanici. Ti z mého prvního servisu neslyšeli vrčení za rádiem při vypnutém zapalování, který je tam pořád, ale už ho nevnímám. Jak auto usne, zmlkne to.

Odkaz ke komentáři

dadoman9: ANO! slyším to taky, ale ani jsem to sem radši nepsal, poněvadž jsem nevěděl, jestli mi hrabe nebo tam fakt něco pípá.... Je to přesně, jak popisuješ... občas při tiché jízdě slyším velmi velmi tlumený zvuk nějakého elektronického pípání (asi jako kdyby někomu zvonil mobil)... Žádnou souvislost jsem zatím nevypozoroval.

Jen dodám, že to slyším fakt jen občas, když je ticho... a zní to jako pípání nějakého přístroje, ne pazvuk. Nicméně je to fakt obtížně postřehnutelné a strašně tlumené, těžko něco takového reklamovat. Projevuje se to velice sporadicky a upřímně je to ta poslední věc, co mě na autě štve. Ale divný to je!

Editováno: , autor: toldi
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...