dadoman9 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Ahojte, dva tyzdne mam novy Rapid Spaceback a casto pocas jazdy pocujem v kabine tlmeny zvuk pipania. Nie je to ziadny klasicky zvuk z kontrolky, takze sa ani nic nezobrazuje nikde. Je to tlmene "pi pi pi pi pi pi" a o par sekund uz to ide v celosti "piiiiiiiii". Ked vsak pocas tohto zvuku spravim nejaky ukon (pridam plyn, pribrzdim), tak to prestane hned. Neviete mi poradit? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Nemáš nastavenu rýchlosť na maxidote? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadoman9 Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 (editace) Myslis varovanie urceneho limitu? Ak hej, tak to nemam nastavene. Skusal som to nastavit, tak viem, ze ten zvuk je podstatne hlucnejsi. Toto pipanie je velmi tlmene, akoby to vychadzalo odkladacej priehradky pred spolujazdcom, ale ked ju otvorim, tak to odtial nejde. Nie je to klasicky signalizacny zvuk, pretoze ked mam pustenu hudbu hlasnejsie, tak nic nepocujem (predpokladam, ze obcas to pipne, ale tym, ze je to tak tiche, tak to zanikne). Ale ked to pocujem, tak fakt akoby to islo zvnutra odnekadial. Editováno: 10. Říjen 2015, autor: Pawouk Citování bezprostředně předchozího příspěvku je zapovězená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Tak nič :-) asi bude najlepšie navštíviť SA asi si jediní čo má niečo také :-) potom daj vedieť čo to bolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Vařím z vody. Dělá to i při vypnutém rádiu? Nemáš v zásuvce nabíječku, obvyklý problém s odrušením? Vypni klimatizaci, jestli to nejsou klapky. Nemůže blbnout parkovací asistent, zkus vyndat příslušnou pojistku. Taky by to mohly dělat přístroje, nejde to z jejich směru? Každopádně dva měsíce mladé auto s takovou věci patří do servisu. To není normální stav auta. Jen jsem zvědav, jaký uši budou mít technici a mechanici. Ti z mého prvního servisu neslyšeli vrčení za rádiem při vypnutém zapalování, který je tam pořád, ale už ho nevnímám. Jak auto usne, zmlkne to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 (editace) dadoman9: ANO! slyším to taky, ale ani jsem to sem radši nepsal, poněvadž jsem nevěděl, jestli mi hrabe nebo tam fakt něco pípá.... Je to přesně, jak popisuješ... občas při tiché jízdě slyším velmi velmi tlumený zvuk nějakého elektronického pípání (asi jako kdyby někomu zvonil mobil)... Žádnou souvislost jsem zatím nevypozoroval. Jen dodám, že to slyším fakt jen občas, když je ticho... a zní to jako pípání nějakého přístroje, ne pazvuk. Nicméně je to fakt obtížně postřehnutelné a strašně tlumené, těžko něco takového reklamovat. Projevuje se to velice sporadicky a upřímně je to ta poslední věc, co mě na autě štve. Ale divný to je! Editováno: 11. Říjen 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Ha. Mam to same v nove F3. Ze zacatku jsem si myslel, ze si snad nekdo z fabriky zapomnel pod sedackama mobil :-) Takove tlumene cinkani odnekud z vnitrnosti. S tony vystrahy, maxidotem ani infotainmentem to nema nic spolecneho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.