Přejít na obsah

help anténa

doktor.j

Doporučené příspěvky

1/

Tak mam O combi a jelikož mám vzadu na pátých dveří křídlo ,které mi ohybá anténu při otevření kufru, potřebuji poradit co s tím lze dělat?

Koukal jsem že tam je plastová kratka a pod ní je přišroubovaná anténa,je tam nějaký nýtek(po odstranění by teoreticky šlo anténu jakoby položit na střechu)Dá se to nějak ubrousit či co. Má s tím někdo zkušenosti?Jinak anténa lze vyšroubovat úplně.

2/

Anténa v O je nějak napájená mebo ne? Mám velice špatný příjem radia(možná to souvisí s to anténou,ale pochybuji,když stojím je příjem OK,ale při jízdě se nedá poslouchat radio.

Všem díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same. U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same. U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V.

To jako fakt? Ve sluzebce je Sony a fakt to spatne hraje, neni treba funkce na radiu, ktera napajeni aktivuje z radia ?

Odkaz ke komentáři

Na autorádiích většinou bývá vyvedeno napájení anteny. Po zapnutí rádia je tam +12V a bývá to žlutý drát. U antén s předzesilovačem je jeho napájení buď extra drátem a nebo po koaxiálu, tam pak je třeba použít nějaké oddělení, třeba jak píše někdo předemnou.

Odkaz ke komentáři

Na autorádiích většinou bývá vyvedeno napájení anteny. Po zapnutí rádia je tam +12V a bývá to žlutý drát. U antén s předzesilovačem je jeho napájení buď extra drátem a nebo po koaxiálu, tam pak je třeba použít nějaké oddělení, třeba jak píše někdo předemnou.

modrej drát ;)

Odkaz ke komentáři

Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same.  U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V.

To jako fakt? Ve sluzebce je Sony a fakt to spatne hraje, neni treba funkce na radiu, ktera napajeni aktivuje z radia ?

Sony mají obecně špatný příjem.

Zvuk CD mají dosti dobrý, ale tuner je naprd.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...