Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

1/

Tak mam O combi a jelikož mám vzadu na pátých dveří křídlo ,které mi ohybá anténu při otevření kufru, potřebuji poradit co s tím lze dělat?

Koukal jsem že tam je plastová kratka a pod ní je přišroubovaná anténa,je tam nějaký nýtek(po odstranění by teoreticky šlo anténu jakoby položit na střechu)Dá se to nějak ubrousit či co. Má s tím někdo zkušenosti?Jinak anténa lze vyšroubovat úplně.

2/

Anténa v O je nějak napájená mebo ne? Mám velice špatný příjem radia(možná to souvisí s to anténou,ale pochybuji,když stojím je příjem OK,ale při jízdě se nedá poslouchat radio.

Všem díky za odpověď

Vloženo

Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same. U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same. U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V.

To jako fakt? Ve sluzebce je Sony a fakt to spatne hraje, neni treba funkce na radiu, ktera napajeni aktivuje z radia ?

Vloženo

Na autorádiích většinou bývá vyvedeno napájení anteny. Po zapnutí rádia je tam +12V a bývá to žlutý drát. U antén s předzesilovačem je jeho napájení buď extra drátem a nebo po koaxiálu, tam pak je třeba použít nějaké oddělení, třeba jak píše někdo předemnou.

Vloženo
Na autorádiích většinou bývá vyvedeno napájení anteny. Po zapnutí rádia je tam +12V a bývá to žlutý drát. U antén s předzesilovačem je jeho napájení buď extra drátem a nebo po koaxiálu, tam pak je třeba použít nějaké oddělení, třeba jak píše někdo předemnou.

modrej drát ;)

Vloženo
Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same.  U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V.

To jako fakt? Ve sluzebce je Sony a fakt to spatne hraje, neni treba funkce na radiu, ktera napajeni aktivuje z radia ?

Sony mají obecně špatný příjem.

Zvuk CD mají dosti dobrý, ale tuner je naprd.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...