Publikováno Září 19, 200619 r 1/ Tak mam O combi a jelikož mám vzadu na pátých dveří křídlo ,které mi ohybá anténu při otevření kufru, potřebuji poradit co s tím lze dělat? Koukal jsem že tam je plastová kratka a pod ní je přišroubovaná anténa,je tam nějaký nýtek(po odstranění by teoreticky šlo anténu jakoby položit na střechu)Dá se to nějak ubrousit či co. Má s tím někdo zkušenosti?Jinak anténa lze vyšroubovat úplně. 2/ Anténa v O je nějak napájená mebo ne? Mám velice špatný příjem radia(možná to souvisí s to anténou,ale pochybuji,když stojím je příjem OK,ale při jízdě se nedá poslouchat radio. Všem díky za odpověď
Září 20, 200619 r Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same. U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V.
Září 28, 200619 r Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same. U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V. To jako fakt? Ve sluzebce je Sony a fakt to spatne hraje, neni treba funkce na radiu, ktera napajeni aktivuje z radia ?
Září 29, 200619 r Na autorádiích většinou bývá vyvedeno napájení anteny. Po zapnutí rádia je tam +12V a bývá to žlutý drát. U antén s předzesilovačem je jeho napájení buď extra drátem a nebo po koaxiálu, tam pak je třeba použít nějaké oddělení, třeba jak píše někdo předemnou.
Říjen 2, 200619 r Na autorádiích většinou bývá vyvedeno napájení anteny. Po zapnutí rádia je tam +12V a bývá to žlutý drát. U antén s předzesilovačem je jeho napájení buď extra drátem a nebo po koaxiálu, tam pak je třeba použít nějaké oddělení, třeba jak píše někdo předemnou. modrej drát
Říjen 2, 200619 r Zdravim, co se tyce spatneho prijmu radia, resil jsem to same. U Octavky je napajeni zesilovace anteny originalniho Skoda autoradia reseno pres stredovy kolik anteny, s cimz si jina autoradia neporadi. Ja jsem zvolil to, ze jsem si koupil tzv. fantomove napajeni ( cca 170,- CZK) a to jsem zapojil dle navodu jako meziclanek mezi originalni svod anteny a autoradio a problem je vyresen. Kdyz se tu porozhlednes, urcite najdes i presne zapojeni ISO konektoru, ja to bohuzel ted z hlavy nevim. V. To jako fakt? Ve sluzebce je Sony a fakt to spatne hraje, neni treba funkce na radiu, ktera napajeni aktivuje z radia ? Sony mají obecně špatný příjem. Zvuk CD mají dosti dobrý, ale tuner je naprd.
Říjen 4, 200619 r měl jsem možnost odskoušet dva modely od sony ( střední třída) a řekl bych, že ani to CD není nic moc - plochý basy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.