lukas513 Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Neví někdo jaké jsou nejčastěji použivané Gola ořechy dvanáctihranné v koncernu VW tet jsem dělel ložisko na SII a těžce jsem hledal ořech dvanáctihran 24mm na povolení poloosy.. Jestli koupit celou sadu nebo jen ořechy zvlášt dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Cela sada je zbytočná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Radšej by som hľadal šesťhrany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 záleží čo ideš robiť , to máš 8-9 prítlačák spojky , 24 poloos , 19--21 remenica motora podľa auta a podobne , 10tka na kardan ,sadu moc využiť nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 akorát, když máš tu sadu, tak máš jistotu, že tam ten správný ořech bude :-) Mám doma +/- 30 let starou Tonu a je zajímavé pozorovat, jak se postupně začínají "zapojovat ořechy", které dříve nikdo nepotřeboval a naopak význam těch dříve používaných postupně upadá. A samozřejmě polovina z nich je, jak kdyby právě vypadly z linky, nikdy je nikdo nepoužil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 problém je skôr ten že v sade nikdy nemám čo treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.