Pastik Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Zdravím Octysty, prosím poraďte. Mám Octu s motorem 1.8T 20V r.v. XI.2004 v TP označení motoru ARX (najeto 39.000km). Při delší svižnější jízdě se po zastavení, na volnoběžné otáčky ozývá z levé části motoru (pohled zpředu) pravidelné cvakání. Při studeném motoru ani při pomalé jízdě městem nic není slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 No to by melo byt v zaruce ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 a jak je dlouha zaruka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastik Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Záruka končí v listopadu, ale chtěl jsem dělat chytrýho než pojedu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Nadobka aktivniho uhli - odcerpava z nadrze oblohu z benzinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Jo, to cvakání jde z takové manší "krabičky" nalevo. Taky jsem myslel, že to jde z motoru, ale nebylo tomu tak. Jestli to je to, o čem píšu, je to normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Nadobka aktivniho uhli - odcerpava z nadrze oblohu z benzinu presne tak elektromagneticky ventil aktivniho uhli. zadnou zavadu v tom nehledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Ahoj, měl jsem 1,8 t a teď mám 1,8 t RS a mám ještě několik známých co mají tyto vozy - A CVAKÁ NÁM TO VŠEM. Jak bylo výše napsáno - závadu v tom nehledej - je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastik Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Chlapi, děkuji všem. Já věděl, že na tento motor je 100% spolehnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Chlapi, děkuji všem. Já věděl, že na tento motor je 100% spolehnutí. To si piš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Chlapi, děkuji všem. Já věděl, že na tento motor je 100% spolehnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Ja mam 1,8 20V a to cvakani tam mam taky, vono, kdyz chytnes tu hadicku co do ty krabicky vede, tak cejtis, jak to v ni pulzuje. Toho se neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozinko1 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 hello Ja mam 1,6 75kw a cvaka to tam teda poriadne a mam dojem, ze skoro stale.. ale uz mi tiez hovorili v servise, ze to je ok..tak tomu budem verit a uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Cvaká i 2.0 85kW. Někdy víc, někdy míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.