vasavodka Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Zdravim,potreboval bych poradit na skoda fabia 1.4 mpi 50 kw,docetl jsem se ze tento typ motoru jeste nasava horky vzduch od vyfuku a ze muze nasavat stale a motor ztraci vykon,pripada mi ze mam tento problem akorad nevim ktera hadicka to je a cim to zaslepit,potreboval bych poradit kde tu hadicku najdu,dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 neni to hadicka ale azbestova hadice .... vede to od vyfukovych svodu jak je tam ten plech, do saci trubky filrt boxu ( smerem k chladicove stene ) snad ti to nejak pomuze, obrazek zatim zadny nemam ..... hadici normalne vem a hod ji do garaze motor si obecne poradi lepe se studenym vzduchem ( lepe stlacitelny ) nez teply vzduch, to je jasna fyzika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 20. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Dekuju moc,ted jsem tu hadici nasel a vyndal,jeste jednou dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 za malo od tohu tu jsme, teda aspon ja jinak, on muze byt problem prave v te trubici co nasava vzduch do filtrboxu je tam jake si co si, asi nejaky bi-metalicky pasek ktery reaguje na teplotu a ten ovlada prepazku na studeny a teply vzduch, tak na to podivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Ok zitra na to mrknu jestli to najdu,jinak auto ted bez ty hadice jede o hodne lip,ale zkusim se podivat jak pises kde to je.To by se melo nejak zavirat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Je to v te trubce kde usti trubka od svodu, kdyz ji vymontujes a podivas se dovnitr uvidis tam pohyblivou prepazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Az to rozeberu a uvidim tu pohyblivou prepazku tak mam neco sni udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 ono to asi moc nerozeberes, mozna ji vylomit nebo nevim,.. uvidis sam,.. ja tam tuhle nemam, ja mam primo nasavani z TDI ale nemam air box ten budu davat az ted, kdyz to davam zpet do serie, ale nasavani chci nechat z TDI aby tam slo vice vzduchu a uvidim co to pak udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 A ta pohybliva prepazka tam prekazi,ze ji mam vylomit? Ja se teda pokusim ji nejak vylomit az to rozeberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 neprekazi, jen reaguje na teplotu a ovlada privod vzduchu, jestli teply nebo studeny,.. jestli je to rozbite, tak proto ti to nasavalo jen varici vzduch od svodu tezko rict, ja to nevim tak nemohu posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 O vikendu to rozeberu a zkusim ji nejak vylomit,az ji vylomim tak nemam ten otvor necim zaslepit jak vedla ta trubka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 ono to je na rozebrani cele te trubky, da se rozebrat, jsou tam plastove zobacky,.. takze kdyz to rozeberes, bude to jen nejlepsi zaslepit asi ano, nejlepe nejakou pruchodkou nebo necim co odolava teplu ale zase sem zastancem toho aby to trochu vypadalo tudiz nejak originalne a ne prasacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 28. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Tak jsem tu trubku vyndalkoukal jsem se do ni a nakonci ty trubky je nejaka tycka,ale nenasel jsem co mam vylomit,v jakych mistech to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 ja nevim, to je to co to prsve ovlada,.. rozeber tu celou trubku a normalne to z toho vyndej,.. ono se tam stejne asi moc nedostanes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Tak jsem dnes rozebral tu trubku a to vicko bylo porad otevreny takze to nesalo vzduchu studeny ale porad teply,bylo to na pruzine tak jsem to vylomil to vicko a zaslepil.zitra zjistim az stim pojedu jaky to ma vliv,ale predem dekuju za radu a pomoc Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Nemas vubec zac rado se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.