johnxx Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Mám problém, že mi praskl vlnovec u prvního dílu výfuku.Nabízen mi tento první díl (viz obrázek) byl za nekřesťanských 3500 kč, ale stačil by mi sehnat jen vlnovec, doma bych si to přivařil, prý to jde.Kde se dá sehnat ten vlnovec, aby mě pasoval do Octavie r.v. 98 55kw. Oprava by měla proběhnout následovně: Odříznout starý vlnovec, vložit nový a navařit.Našel jsem jenom tyto vlnovce http://www.autobroz.cz/index.php/cPath/1_81?osCsid=b90 půjde tam některý navařit?Poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekanik Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Zdar, original samotny vlnovce Skoda nedela tak v jakychkoliv autodilech si ho koupis. Musis najit tvarove a rozmerove nejpodobnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Koukni na tohle http://www.volny.cz/vyfuky-augusta/ Na 1,6 74kw by prý ten vlnovec stál asi 2000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Uz jsem mel nabítku za 2500kc ale je to porad moc.UNI vlnovec 45x100 a COčko to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnovak123 Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 vlnovce stojí pár korun,co je nad 600,- je předražený, u nás se prodávají od 200,- kc a jsou dvou nebo tri pláštový. Tak radši napište mě ja ho seženu za babku, čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 presne,jak pise nademnou...ja videl ruzne vlnovce a cena caa 250 kc...a bylo jich tam dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Tak dejte nějaký tip, kde je sehnat za pár korun, u nás na Vysočině je mají za 500kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 (editace) Já jsem je kupoval ve Žďáře nad Sázavou originál BOSAL 480 Kč/ks. Už nevim, jak se ta prodejna jmenuje. Jestli to tam trochu znáš, je tam nová budova soudu, vedle ní je supermarket (tuším Hyparnova), no a naproti ní je ulice. Obchod je v rohové uličce cca 20m od ní. Pokud je nemají skladem, objednají. Myslím si, že levněji seženeš pouze šmejdy z polska. Za kvalitu se vyplatí investovat o trochu víc. Editováno: 4. Říjen 2006, autor: Píst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Nevím, jestli v tomto případě bych volil výrazně značkový díly výfuků. Vlnovec seženeš v pohodě kolem 250,- Kč a určitě ti vydrží 4-5 let. Výfuky, které se dovážejí např. z Polska poslouží taky zcela dobře. A jestli Bosal vydrží o jednu sezonu více, tak bych si raději koupil třeba Starline skoro za poloviční cenu. No někdo je prostě ujetej na originální díly ale pak se pěkně vyvětrá peněženku. Je třeba šetřit tam kde se má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mawerick Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Nazdar kluci! Potře buji sehnat ten vlnovec na OCTAVIU 1,6GLX r.v.1998, mám tam dva vedle sebe je to tam hnedka od motoru ješte před katem, na SLOVENSKU nesehnatelná věc zatim teda. Pomožte mi prosím kde to seženu a když to tam pak i dám jak dlouho to vydrží. Díky Mawerick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.