Publikováno Říjen 22, 20159 r Čau chlapi, před nějakou dobou mi jel zapalovač ve předu ale pak z ničeho nic přestal jet.. Podle mě to může být pojistka ale nevím jaká to je... Sundal jsem štítek a nenašel tam žádný označení pojistky pro zapalovač Na netu jsem našel něco podobného a prý to může dělat pojistka oken zadních jenže já to zkoušel už mačkal na ní asi 6x a stejně nic nejede Zadní zapalovač funguje normálně ale přední ne Prosím ví někdo, jak to opravit?
Říjen 24, 20159 r Jakej mazec? Výměna pojistky je jako mazec? V návodu k použití je č.pojistky a schema pojistek. Najít příslušné číslo a vyměnit dle schematu. To umí moje šestiletá dcerka...
Říjen 25, 20159 r Autor No jelikož jsem auto kupoval už ojeté a k němu není žádný manuál ani nic podobného, tak pro mě je těžké se v tom vyznat Cpal jsem tam kameru do auta a zas to vypálilo pojistku... Zadní zapalovač jede normálně, dam tam tu kameru a nabíjí v cajku ale přední pořád zlobí...
Říjen 25, 20159 r Manuály, dílenské příručky, atd.: http://forum.skodahome.cz/topic/102140-d%C3%ADlensk%C3%A1-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dka-a-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-superb-i/
Říjen 26, 20159 r Mozem sa mylit, ale v predu je zapalovac a vzadu je zasuvka a to je malicky rozdiel, skus pozriet tu koncovku na kamere, velakrat som videl ze tie -nozisky su chranene od + iba plastom , ktory sa lamal a vypalovalo to poistky...a tiez nie vzdy a vsade. Kad tam das inu vec tak to nevypaluje?
Říjen 26, 20159 r Není v tom žádný rozdíl, zásuvky jsou totožné Většinou pojistku vyhodí špatný spotřebič, resp.konektor
Říjen 27, 20159 r Autor Tak nakonec to dělal kabel od kamery.. Je pravda že už není nejmladší a několikrát se stalo, že někdo nohou se o něj zaháknul a strhnul prostě z konektoru u kamery.. Jakmile jsem odpojil ten kabel tak se zas vše rožlo ani pojistka nebyla odpálena Vyzkouším nový kabel ono to může dělat i kamera... V létě to jak nahřálo čelní sklo tak několikrát spadla no.. Každopádně díky za rady
Květen 29, 20241 r V 23. 10. 2015 na 10:32, Sc0ttY napsal: Už jsem to vyřešil, byl to mazec v těch pojístkách ale našel jsem ji Ahoj,mužů se zeptat kde je?😊
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.