ELXEL Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Nechal jsem při výměně gum odstranit "kurvítko" z podvozku (které jsem si někde na nějaké mezi poškodil a od té doby zavazelo), s číslem dílu (patrně) 5Q0.825.230.J. Máte někdo ponětí, k čemu to tam je dobré? Jasně, je to krytka, ale ani já, ani mechanik, který mi měnil kola, jsme nedokázali odhadnout, co to tam má krýt. Je to takový plast uprostřed, kousek za předními koly o rozměrech tak 20x50 cm (odhadem). (úplně se mi nechtělo zakládat kvůli takové blbosti nové téma, ale nějaké generické dotazy jsem tady nenašel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Aerodynamický prvek? Každý plast na podvozku nemusí být nutně kryt něčeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 To mě taky napadlo, ale na to mi to připadalo moc volšový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.