Přejít na obsah

Pomalé vracení otáček

RadySS

Doporučené příspěvky

Zdravím, nevím jestli to tu je, hledal jsem skoro 3 hodiny a nenašel jsem. Mám Felicii 1.3 mpi 50kW a mám problém s pomalým vracením plynu do volnoběžných otáček. Myslel jsem že to bude jen nějaká kravina, ale asi ne. Vůbec se s tím nedá jezdit. Když přeřazuji na vyšší stupeň s autem to pokaždé škubne, protože motor je ve vyšších než když přeřadím a pustím spojku tak pak hned spadnou.  Nevíte čím to může být ? Předem díky za jakoukoliv odpověď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Ja reso bratova  felda ma podobny problem, jemu sice otacky idu ale pedal sa mu nejak nevracia spat, je taky makky , A vracia sa len  tak slabo ako keby sa mu nechcelo, Klapka sa ale vracia spat pekne.Google mi vyplul tiez jedno forum a tam jeden radil ze strunka moze byt v haji.Na nete som nasiel pedale nove ale na plyne nevidim ziadnu strunku, co by vracala ho spat tak neviem ci je tam daco vyskocene alebo co .Prikladam aj link na foto pedalov z netu .http://automax-autodiely.sk/images/6u1721031_invelky.jpg

Diky 

Editováno: , autor: DJx Marcus
Odkaz ke komentáři

Teraz neviem  ci to bolo mne ta odpoved alebo RadySS.Ale co ja viem tak mechanizmus sa u klapky vracia , otacky myslim ze tiez len ten pedal nejak nie .A inak ked sme pri diagnostike.Ja mam uz Delphi150 diagnostiku, neskusal som este ci tam je taka moznost tiez teda reset klapky.Mal som sice Vag ale ten som predal.

Odkaz ke komentáři

Ja som tiez inak pozeral DP co mam a tiez ani prd tam nieje a na nete co som pozeral pruzinky tak mi naslo len na spojkovy pedal.CO som dal aj foto hore http://automax-autodiely.sk/images/6u1721031_invelky.jpg  tak tam  tiez nieje.Do auta sa teraz neviem  dostat zeby som to pozrel.Jedine mozem len na svojom  a to keby neprsalo este vonku .

Ked bude v haji pruzina kde ju kupim neviem

Odkaz ke komentáři

myslím že na vrakálech jich budou mraky ... přece jenom Feld už tolik nejezdí. Myslím, že i ten borec na vrakále ti řekne, jak to tam je u toho plyn.pedálu. Já naposledy plyn.pedál demontoval u šáde 120LS, když mi opakovaně praskalo lanko od plynu (než jsem odhalil příčinu) a tam vím, že nějaká vratná pružina byla na stoproc. Feldu už nemám, abych to skoukl, sorry.

BTW: tvůj odkaz na foto nefunguje

Odkaz ke komentáři

K odkazu neviem co tam maju , ale aj mne raz to ide raz nejde.Tu je to cele http://automax-autodiely.sk/pedale-felicia-6u1721031-p-1975.html po kliknuti pravym na mysi ako nova karta v google chrome sa to cele zvacsii aspon by sa malo.No dostal som sa uz do auta z tym pedalom.Tak som to lepsie pozrel.Ono vlastne ten pedal ide spat ale nie plynulo, akokeby ho zadrhavalo alebo co, lebo citit aj taky odpor.

Odkaz ke komentáři

Koupit KONKOR ve spreji a nasprejovat otočný čepy všech pedálů plus nastříkat dovnitř do lanovodu plynu i spojky. WD40 je na Pikaču, odpaří se, silikon se lepí. Konkor je v podstatě mizerná nafta a krásně vzlíná. Ty pedály mají každej svoji pružinku podobnou jako linknul Malta ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...