RadySS Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Zdravím, nevím jestli to tu je, hledal jsem skoro 3 hodiny a nenašel jsem. Mám Felicii 1.3 mpi 50kW a mám problém s pomalým vracením plynu do volnoběžných otáček. Myslel jsem že to bude jen nějaká kravina, ale asi ne. Vůbec se s tím nedá jezdit. Když přeřazuji na vyšší stupeň s autem to pokaždé škubne, protože motor je ve vyšších než když přeřadím a pustím spojku tak pak hned spadnou. Nevíte čím to může být ? Předem díky za jakoukoliv odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Pokud se ti normálně vrací lanko plynu a má správnou vůli, tak bych to viděl na škrtící klapku - zkusit vyčistit a hlavně provést základní nastavení pomocí programu. Jinak to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJx Marcus Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) Ja reso bratova felda ma podobny problem, jemu sice otacky idu ale pedal sa mu nejak nevracia spat, je taky makky , A vracia sa len tak slabo ako keby sa mu nechcelo, Klapka sa ale vracia spat pekne.Google mi vyplul tiez jedno forum a tam jeden radil ze strunka moze byt v haji.Na nete som nasiel pedale nove ale na plyne nevidim ziadnu strunku, co by vracala ho spat tak neviem ci je tam daco vyskocene alebo co .Prikladam aj link na foto pedalov z netu .http://automax-autodiely.sk/images/6u1721031_invelky.jpg Diky Editováno: 30. Listopad 2015, autor: DJx Marcus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 tak pokud si při nastartovaném motoru přidáš plyn rukou u klapky, vrátíš mechanismus zpět a přesto budou otáčky vysoké, je to klapka. Tedy jak bylo popsáno, vyčistit a udělat základní nastavení pomocí sw Motordiag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJx Marcus Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Teraz neviem ci to bolo mne ta odpoved alebo RadySS.Ale co ja viem tak mechanizmus sa u klapky vracia , otacky myslim ze tiez len ten pedal nejak nie .A inak ked sme pri diagnostike.Ja mam uz Delphi150 diagnostiku, neskusal som este ci tam je taka moznost tiez teda reset klapky.Mal som sice Vag ale ten som predal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 RadySS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJx Marcus Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 A mne co radite? Ako je to teda s tou pruzinou .Resp ako funguje vracanie pedalu spat ?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 asi se bude potřeba podívat na pedál samotný, prohledal jsem jak DP, tak literaturu Macha, Cedrycha ... a nikde to není o pedálu rozepsáno. Předpokládám, že na něm ale nějaká pružina tohoto typu (viz obr.) bude. Takže omrknout, zda není prasklá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJx Marcus Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Ja som tiez inak pozeral DP co mam a tiez ani prd tam nieje a na nete co som pozeral pruzinky tak mi naslo len na spojkovy pedal.CO som dal aj foto hore http://automax-autodiely.sk/images/6u1721031_invelky.jpg tak tam tiez nieje.Do auta sa teraz neviem dostat zeby som to pozrel.Jedine mozem len na svojom a to keby neprsalo este vonku . Ked bude v haji pruzina kde ju kupim neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 myslím že na vrakálech jich budou mraky ... přece jenom Feld už tolik nejezdí. Myslím, že i ten borec na vrakále ti řekne, jak to tam je u toho plyn.pedálu. Já naposledy plyn.pedál demontoval u šáde 120LS, když mi opakovaně praskalo lanko od plynu (než jsem odhalil příčinu) a tam vím, že nějaká vratná pružina byla na stoproc. Feldu už nemám, abych to skoukl, sorry. BTW: tvůj odkaz na foto nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJx Marcus Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 K odkazu neviem co tam maju , ale aj mne raz to ide raz nejde.Tu je to cele http://automax-autodiely.sk/pedale-felicia-6u1721031-p-1975.html po kliknuti pravym na mysi ako nova karta v google chrome sa to cele zvacsii aspon by sa malo.No dostal som sa uz do auta z tym pedalom.Tak som to lepsie pozrel.Ono vlastne ten pedal ide spat ale nie plynulo, akokeby ho zadrhavalo alebo co, lebo citit aj taky odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 jj, odkaz už jde. Pak nevím, máznout na čepu, zkusit promáznout bovden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Koupit KONKOR ve spreji a nasprejovat otočný čepy všech pedálů plus nastříkat dovnitř do lanovodu plynu i spojky. WD40 je na Pikaču, odpaří se, silikon se lepí. Konkor je v podstatě mizerná nafta a krásně vzlíná. Ty pedály mají každej svoji pružinku podobnou jako linknul Malta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.