bereda2020 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Ahoj, měnil jsem na FI 40KW přední silentbloky, vyndal jsem obě dvě ramena současně, odpojil aktuátor posilovače řízení, a ramena s konzolí vyndal ven. Kola jsem odpojoval ne na kulovém čepu, ale pod ním těma třema šroubama. Maslím, že jsem hnul i s řízením, jako volantem. Po smontování když dam kola rovně, je levé podle latě rovnoběžně s autem, zato pravé je vytočené vpravo. Abych ho srovnal, musím otočit volantem o cca 1/8 otáčky. Při řízení musím mít také volant vytočený. Jsem objednaný na geo, ale obávám se, že s kolem o takový kus nehnou. Zároveň při řízení se ozývá takový tupý zvuk z pravé strany, jako kdyby něco tlouklo do pružiny. Je možné takhle s něčím hnout když to rozmontuju na obou stranach současně? Třeba s řízením nebo stabilizátorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Ničím si nehnul, starej silenblok byl vymačkanej jinak než novej, tak je přirozené, že to rozhodilo geometrii. Normálně seřídit sbíhavost a bude to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 No nejspíš ano, ale poslední geometrie byla cca před 5 lety také při výměně silentbloku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.