DATAR Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Potřeboval bych poradit. Když chcípnu motor u Fabie 1.9 TDi, tak se poměrne dost zachvěje. Když jsem byl v servisu škoda, tak mě řekli, že je to u TDI normální. Jenže 3 roky se motor co mám fabku se motor při vypnutí ani nehnul. Jediné co mě napadlo silentblok a když se na něj v servisu podívali, tak by ho neměnili, že je v pořádku. Nemáte s tímto někdo zkušenost. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 to ti nefunguje taka klapka ktora chcipne vzduch do motora.. nema to ale vliv na nic(okrem toho zatrasenia motorom).. takze mozes byt kludny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 myslím že vagem jde ta klapka otestovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Abych řekl pravdu, nikdy jsem o tom neuvažoval, ale poslední dobou mě zarazil opravdu ten jeden škub ihned po otočení klíčku, kterého jsem si nějak dříve nevšiml. Ale říkal jsem si, že je problém v mé škebli..... Přeci jen i škeble má svoji životnost, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DATAR Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 V motorech se vůbec nevyznám mohl by mě někdo říct, kde najdu klapku (např. stránka v dílenské příručce), zda je to opravitelne a jestli jde VAGEM otestovat a jak. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.