Eskeip Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 (editace) Ahoj, na budúci týždeň mi dorazí displej na columbus, budem to meniť namiesto amundsen ktorý mam teraz v O3 RS, tak dám vedieť ako to dopadlo. ... Edit: no columbus za amundsen vymenený, ale nastal takýto problém, vid. Foto.. Neviem ci ten displej co som kupil je poškodený, alebo tam treba len niečo cez diagnostiku nastaviť. Vie niekto pomôcť? .... Edit2: zohnal som jednotku z amundsen mib2 5Q0035874A, keďže amundsen MiB1 ma menšie rozlíšenie a to robilo problém na displeji... Po výmene jednotky ju bude treba nakodovat v Skoda Servise, dúfam ze zosilňovač Canton nebude robiť problémy a bude sa to dat bez problémov nakodovat. Pôvodný displej amundsen: 5E0 919 605D Novy displej columbus: 5E0 919 606 Jednotka v kastliku s CD a 2x SD: ZR_StdNav_MOST: 5E0 035 864 A Editováno: 28. Prosinec 2019, autor: Eskeip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso1406 Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 V 6. 11. 2019 na 19:13, Lukáš Jurenka napsal: Ok, takže jestli to chápu dobře, display z Columba jde místo Amundsena, mimo modrého konektoru není žadný rozdíl a není ani ochrana komponent? Ano, menil som display s Amundsenu MIB2 na Columbus tu su foto pred pocas a po. Ten modry konektor bolo potrebne upravit, velmi lahka a rychla uprava s nozikom na cca 2 min. Plug and play. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 nazdar chcem vymenit amundsen za columbus... chcem sa spytat ako to rozbeham aby vsetko fungovalo ako ma... dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deded Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Ahoj, vymenil som na OIII 5/2016 display Amundsen za diplay Columbus. Ovládanie funguje, diplay zobrazuje, ale obraz je veľmi tmavý s malým kontrastom. Zvýšenie jasu v menu moc nepomôže. Vedel by mi niekto poradiť v čom to môže byť. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Ahojte, mate nejaky tip ako vybrat display bez vytahovakov? Niekde som ich zapotrosil a display mam uz doma. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 vystrihni z plechu nebo plastu. tady inspirace ve videu :) https://m.youtube.com/watch?v=G_WaRnoTZqc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Dik, super, pomohlo. Display vymeneny, vsetko funkcne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Ahoj, mám O3 FL Amundsen mib 2.5, rád bych vyměnil za Columbus, bude mi stačit jen display, nebo je potřeba vyměnit i jednotku? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Nutné vymenit LCD2.5 a jednotku2.5 jak jsem ti psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Ahh, tak to jste vy V tom případě díky a jak trochu pošetřím, tak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.