Majo26 Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Zdravim.Chcel by som poradit.Po zahriani motora mi prenika do vnutra auta cez kurenie plastovo gumovy zapach,ale to citim len po zastaveni,alebo parkovani resp.cuvani.Citit to ide hlavne z lavej strany.Studeny motor som skusal zahriat bez pohybu na parkovisku,a v tedy to skoro vobec nesmrdelo.Tak isto,ked prejdem cca 20 km,tak to nesmrdi uz ani po zastaveni.Tiekol mi olej,cez veko ventilov,ale to je hotove,netecie,no smrdi stale.Je to taky skor plastovy srad,ked vystupim z auta,je ho tiez citit aj von.Dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacques. Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 To nebude plast ale právě olej. Je to hrozný. Měl jsem to také také. 3 nové těsnění vik a stále. Mě to teklo i gufery vacek. Sundej kryt rozvodu a podívej se tam nějakým teleskopickým zrcátkem. Nebo zezadu na hlavách jsou taková víčka (druhý konec vacky), ty můžou také téct. Je tam toho spoustu.... Auto jsem měl dva roky a tohle byl nekonečný, marný boj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.