Publikováno Listopad 20, 20159 r ahojte, mame problem so spojkou v zeninom aute. Problem je v jej tuhosti, je mozne toto nejako nastavit, je tam takato moznost ? Skusim to opisat, spojka je velmi lezerna, pocitovo ostava akoby nalepena na topanku, proste ten odskok je uplne minimalny a velmi slaby, akoby bola uplne unavena nejaka pruzina. Po presadnuti do firemneho, zatlaceni spojky a jej povoleni mi koleno skoro dalo po drzke :-). Jedna sa o S O 2 FL 4x4 2011 2.0 CR 103kw 6M s nabehom 100tis. Inak so spojkou nie je ziadny problem typu trasenie, dvojhmota atd. dakujem R
Listopad 23, 20159 r Autor ahojte, asi sa zle pytam, nepomohlo by odvzdusnenie ? Spojka, zabera v strede ako ma, ani sa neprepada ale velmi slabo odskakuje po zatlaceni, akoby slaby tlak alebo nieco ako by bolo unavene ? cim to moze byt ? vdaka R
Listopad 23, 20159 r Za pokus to stojí,ale dobré by bolo to urobiť kde majú na to poriadny odsávačku ..únik brzdovky nepozoruješ?
Listopad 24, 20159 r Autor ahoj, zatial som nepozoroval ale este to poriadne odsledujem, dam to odvzdusnit a uvidim, ci nastane nejaka zmena. R
Listopad 24, 20159 r V aute stejny problem spojkovy pedal se spatne vraci nema takovy odpor jako drive
Listopad 24, 20159 r Skúste len tak pre istotu zhodiť spodný kryt motora a pozrieť či je v mieste spoju motor-prevodovka sucho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.