rissman Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 ahojte, mame problem so spojkou v zeninom aute. Problem je v jej tuhosti, je mozne toto nejako nastavit, je tam takato moznost ? Skusim to opisat, spojka je velmi lezerna, pocitovo ostava akoby nalepena na topanku, proste ten odskok je uplne minimalny a velmi slaby, akoby bola uplne unavena nejaka pruzina. Po presadnuti do firemneho, zatlaceni spojky a jej povoleni mi koleno skoro dalo po drzke :-). Jedna sa o S O 2 FL 4x4 2011 2.0 CR 103kw 6M s nabehom 100tis. Inak so spojkou nie je ziadny problem typu trasenie, dvojhmota atd. dakujem R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rissman Vloženo 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 ahojte, asi sa zle pytam, nepomohlo by odvzdusnenie ? Spojka, zabera v strede ako ma, ani sa neprepada ale velmi slabo odskakuje po zatlaceni, akoby slaby tlak alebo nieco ako by bolo unavene ? cim to moze byt ? vdaka R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Za pokus to stojí,ale dobré by bolo to urobiť kde majú na to poriadny odsávačku ..únik brzdovky nepozoruješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rissman Vloženo 24. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 ahoj, zatial som nepozoroval ale este to poriadne odsledujem, dam to odvzdusnit a uvidim, ci nastane nejaka zmena. R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 V aute stejny problem spojkovy pedal se spatne vraci nema takovy odpor jako drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Skúste len tak pre istotu zhodiť spodný kryt motora a pozrieť či je v mieste spoju motor-prevodovka sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.