manlySurfer Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ahoj dneska jsem si vssiml ze se bi-xenony ani nehnou pocitac nic nehlasi,a jsem mimo CR abych sel na diagnostiku.Mate stim nekdo zkusenosti.?Napadlo me ze to muze byt ochrana proti poskozeni (kdyz je venku mraz) ale to je asi blbost ze.? Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Ahoj, a máš přepínač světel v poloze "Auto" ? Porucha natáčení by se neobešla bez chybového hlášení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manlySurfer Vloženo 25. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 ahoj samozrejme mam je mi to prave divny ubec nic a najednou si vsimnu ze nenatacej,a obcac pri startu zhasina pravej xenon.diky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 V diagnostice musí být chybová hláška pokud i zhasíná výbojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manlySurfer Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 dneska to zase funguje tak to tam bude asi nejaky kontakt nebo tak neco spatne ne?jo omlouvam se myslel jsem ze auto nic nehlasi na diagnostice jsem jeste nebyl to budu resit az v cr jen jsem se chtel zeptat zda li nema nekdo zkusenosti stim. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Doufej že nemáš vodu ve světle. Stava se to běžně u starých světel. Popraská kolem kraju plexy a začne do něj zatíkat a mlžit se. Odnese to jednotka která je umístěna přímo na dně světla. Pak vyměna celého světla a jednotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manlySurfer Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 svetla se nepoti nebo jsem si toho zatim nevsiml teda tak to ani nechci vedet co nove svetla stojej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Nechtěj :-D. A doufej že to byl jen rozmar elektroniky:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manlySurfer Vloženo 28. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 jen pro informaci bylo to spatnou baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Tak dals novou baterku a už to funguje? To je teda divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Koukám, že to není častá závada, ale u mě už 2 dny hláška "Natáčecí světla AFS nefunkční" a nastavilo se to do nejnižší polohy, aby to neoslňovalo, takže to svítí 2m před sebe. Nějaký tip na závadu, než pojedu na diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bogu Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 přesně podobnou závadu jsem měl na Citroenu, když mi odešlo zadní čidlo naklápění(na zadní nápravě), vím, že to není Škoda, ale třebas Ti to pomůže ;-) diagnostika, Ti to určitě poví ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugokovi Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Zdravim potrebujem poradit S 2 po kompletnej vymene prednych a zadnych led svetiel a urobene zakladne nastavenie a ale stale pise chybu :nefunkcne AFS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Pokud by proběhlo základní nastavení tak to chybu psát nebude...tam je zakopaný pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidrad Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 (editace) VYŘEŠENO Editováno: 30. Srpen 2022, autor: zidrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.