janci32 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Vedel by mi niekto poradiť ci pri poruche načítavania DVD mechaniky je nutné vymeniť celú mechaniku alebo stačí iba senzor viem že mechanika je DVD- M5. Viete niekto aký senzor tam ide a kde sa dá zohnať. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Ahoj - mám stejný problém ns Columbusu mi nečte DVD-radio mám na stole a chtěl jsem vyčistit čocku, ale nemohu se na ni dostat.Jak rozebrat mechaniku a jde to?Nebo bude lepší jen čistící cd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 (editace) Nech sa paci, skus si pohladat video Editováno: 24. Říjen 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Děkuji,ale nepomohlo to.DVD nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 No presny navod ti nepoviem, ale ide to, mal som ju vonku asi 10x ... proste to ide no :) A na ebay kupis aj novu ak by si chcel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 jj rozebrat a vyčistit se mi to povedlo(velmi jednoduché)ale mechanika nic nenačetla,a posléze už přestala pracovat úplně.Už jsem objednal novou jen doufám že neodešla deska či něco jiného v radiu.Ještě jednou děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Mohol by si prosim poreferovat, odkial si kupoval? Bral si celu mechaniku, alebo len sosovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 bral jsem celou mechaniku, https://www.automultimedia.cz/cz/shop/cd-dvd-mechaniky-5/cd-dvd-m5-mechanika-rns510-rns810/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb046 Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 Čaute chcem sa opýtať nejde mi načítať žiadne CD na Colombuse mam tak mechaniku DVD m3.5 len takú neviem nikde nájsť viem tam aj iný model ako je DVD m5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.