Wooddy Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 omlouvam se jestli to tu je ale nenasel jsem to pouzil jsem i vyhledavac 1,9TDI r.v.2003 kombi najeto 225k za studena kdyz nastartuji tak zhruba po 5-10 min jizdy zacne auto pri seslapnuti plyn.pedalu cukat jako by nemel dost nafty nevim jak to uplne presne definovat.Netusím co delat v prvni fazi abych zjistil pricinu dela to jen kdyz je studeny motor najednou ma jiny zvuk a zacne skubani. mohl by mi nekdo pomoci na co se zamerit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Vaše hledání termínu cukani vráceno 17 výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Vaše hledání termínu cukání vráceno 13 výsledky. Trochu jsem to zkrátil. Nicméně si v tomto případě nejsem jist, že v těch tématech něco najde, jeho motor se tam prakticky neřeší. Tak to nechám být. Jen jsem upravil název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.