Přejít na obsah

Dveřní spodní světlo

AR1

Doporučené příspěvky

Tak zas taková blbost, dávám  jako téma.

Odpojil jsem lampičku na spodku PP dveří, zapojil LED, a protože se mi v těhle světýlkách zdá lepší žárovka, tak jsem jí tam vrátil. A už nesvítí. Napětí 8V, žárovce to nestačí, ledka žhne..

Tak sundám druhou u  PZ dveří, jen změřím napětí na konektoru, napětí 11,9V, vrátím jí zpět, nesvítí, znova vyndám, napětí 8V.

Co je to za veselost? 

Jak se chovají další dvě lampičky jsem teda už nezkoušel, ale vždyť je to normální postup výměny žárovky.. Pojistkou to není, levé dveře svítí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, tak to čučím co je to za vychytávku. Zkusím.

edit: HanzTD - gratulárum, máš recht, stačilo to nastartovat a svítíčka svítí. Asi se do toho přestanu hrabat, to je furt něco :-)

Editováno: , autor: AR1
Odkaz ke komentáři

Subjektivní dojem. Ta ledka tam bodově žmurkala, kdežto žárovka osvítila celý to červený světýlko. Jenže to jsem ještě nevěděl o tom problému s napětím, takže dnes to znova přehodím a porovnám až po nastartování. Ono je vysoce pravděpodobný, že po výměně za ledku, jak jsem to vyndal, tak bylo na ledce právě to nižší V a nevyndaná žárovka jela naplno.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

A ukazuje ti maxidot otevřené dveře u řidiče ? Žárovka může kolikrát vypadat OK,ale může být špatná nejdřív zkus dát novou a pak jdi dál... Pokud se Ti nezobrazí na maxidotu stav otevřených dveří tak buď mikrospínač KO nebo kabeláž v průchodce dveří...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...