Fabi Pavel Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Zdravím VásKoupil jsem z čínského e-shopu radio viz : typ je to : MKD-7698http://it.aliexpress.com/item/Two-Din-7-Inch-Car-DVD-Player-For-Skoda-Octavia-Fabia-Rapid-With-Wifi-3G-USB/32406334700.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_80%2Csearchweb201644_5%2Csearchweb201560_9popřípadě kdyby někdo věděl kde sehnat manual k radiu byl bych vděčena potřeboval bych poradit mám v autě zabudované usb jak je odkládací přihrádka a potřeboval bych vědět kam do radia ho zapojit, popřípadně kde je konec kabelu s konektorem, myslíte si že to je ten modrá koncovka se čtyřmi kabely?Nebo nějaký schéma zapojení obvodu na radio v autěa ješta otázka mám v autě anténu a koncovka je tam s dvěmi tyčinkami (to vypadá) a do toho nového radia je tam na jednu jinou tyčinku, myslíte že se dá sehnat někde nějaká redukce, a proč jsou tam dva kabely od antény?Děkuji moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Dva kabely tam jsou protoze tam jsou dve anteny. Jedna na strese a druha je myslun s vyhrevem zadniho okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.