David91 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Dobrý den, poprosím o radu, jak je to s přeřazováním za jízdy u automatické převodovky. Pokud mám zařazený stupeň "D" a chtěl bych přejít do "S", stačí dát nohu z pedálu a zajet s pákou dozadu? Pokud mám zařazený stupeň "D" a chtěl bych přejít do "N", tak se v příručce píše "… sundat nohu z plynového pedálu a počkat na volnoběžné otáčky.". Jak poznám, že už jsou volnoběžné otáčky? Slyšel jsem, že by se tohle nemělo využívat, ale hodilo by se mi to v situaci, kdy mi v dálce padne červená a chtěl bych k semaforu setrvačností na neutrál dojet. Pokud nechám zařazené D, brzdí se motorem a zastaví mi to daleko před semaforem. Předem díky za rady :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) 1. Nohu z pedálu dávat nemusíš a normálně dáš S. Já přes S buď brzdím (pustím plyn a dám S), nebo předjíždím ( přidám a současně hodim S). 2. Pustíš plyn a současně vyřadíš. Při zařazení Dčka musí být volnoběh. Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: motosman 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David91 Vloženo 15. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Děkuji za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.