Superbub Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Ahoj chlapi, přestali mi svítit zadní světla nevím už si rady tak Vás prosím o jakoukoliv pomoc . Vyzkoušel jsem : výměna přepínače světel kontrola pojistek kontrola žárove když ku příkladu zamykám auto přes centrál tak mi normálně žárovky, které jsou od zadních světel probliknou takže jsou dobré. Tak kdyby jste měli nějakou zkušenost nebo radu čím by to mohlo být tak díky moc. A omlouvám se pokud jsem založil nové téma, ale potřebuji odjet mimo Čr tak jsem už zoufalý Editováno: 7. leden 2016, autor: Superbub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 7. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Závada vyřešena, vypálená kabeláž a relé. Ještě nevím kolik bude za opravu, ale jsem rád, že na závadu přišel .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Tak to je dobře, že je závada odhalena a žes na to přišel sám. A kvituji, že i když jsi tady jen několik hodin, nezapomněl jsi napsat, co tomu bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Presne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Tak slušnost je slušnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.