Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Čau chlapi chci se zeptat mám Octavii 2 Rs 2006 a mám problém s tím že mi pořad svítí parkovací světla, jak při mlhovkach tak i když mám i xenony dnes mě právě skoro vyhodili z STK ale ukecal jsem to. Auto jsem před rokem dovezl z Německa a doted jsem si toho nevšiml :D
Nevíte někdo co s tím? Díky

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název tématu.
Vloženo (editace)

Asi nechápu, ale obrysovky mají svítit jak při mlhovkách spolu s potkávacíma, tak i s potkávacíma.

Pokud nemyslíš to, že máš nelegálně denní v mlhovkách. Tak to potom mají pravdu.

Editováno: , autor: motosman
Vloženo (editace)

...ted jsem se známým přišli na tp že je to asi americké svícení

Urcite neni. Pokud bys mel nakodovanou Ameriku, tak sviti jen potkavaci/mlhova svetla bez parkovacek. Mohl bys mit nakodovanou Skandinavii...

Kazdopadne podle tveho popisu ti tezko nekdo poradi.

EDIT: Napsal jsi rychleji... Sviceni blinkru jde myslim nekde v diagnostice nastavit. S tim ti ale neporadim. To neznam...

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo

Ahoj, vypadá to opravdu na "Ameriku". Přenastavit přes VCDS, tuším že v "9" a Long coding". Najdeš tam seznam nastavení podle zemí (území) a zaškrtneš si to správné (z hlavy nevím které).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...