Pali octavia Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) Čau chlapi chci se zeptat mám Octavii 2 Rs 2006 a mám problém s tím že mi pořad svítí parkovací světla, jak při mlhovkach tak i když mám i xenony dnes mě právě skoro vyhodili z STK ale ukecal jsem to. Auto jsem před rokem dovezl z Německa a doted jsem si toho nevšiml Nevíte někdo co s tím? Díky Editováno: 8. leden 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Pri mlhovkah i pri xenonech snad parkovacky maji svitit ne? Nebo jako sviti i kdyz mas vypinac svetel v poloze vypnuto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali octavia Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Ne to nemá svítit ted jsem se známým přišli na tp že je to asi americké svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) Asi nechápu, ale obrysovky mají svítit jak při mlhovkách spolu s potkávacíma, tak i s potkávacíma. Pokud nemyslíš to, že máš nelegálně denní v mlhovkách. Tak to potom mají pravdu. Editováno: 8. leden 2016, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Ne to nemá svítit... Tak to rozhodne ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali octavia Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Sorry chlapi omlouvám se nesvítí obrysovky ale směrovky nevite jak se to da odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) ...ted jsem se známým přišli na tp že je to asi americké svícení Urcite neni. Pokud bys mel nakodovanou Ameriku, tak sviti jen potkavaci/mlhova svetla bez parkovacek. Mohl bys mit nakodovanou Skandinavii... Kazdopadne podle tveho popisu ti tezko nekdo poradi. EDIT: Napsal jsi rychleji... Sviceni blinkru jde myslim nekde v diagnostice nastavit. S tim ti ale neporadim. To neznam... Editováno: 8. leden 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Jj. Někde to tu je, ale vůbec netuším. Možná téma o kódování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Ahoj, vypadá to opravdu na "Ameriku". Přenastavit přes VCDS, tuším že v "9" a Long coding". Najdeš tam seznam nastavení podle zemí (území) a zaškrtneš si to správné (z hlavy nevím které). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.