Přejít na obsah

Aplikacia Carista OBD2 + ELM327 adapter

Doporučené příspěvky

Mě se zase v té 8.4 patched vůbec nezobrazí možnost kodování HHC(v Carscanneru ano, jen to píše vadné ELM, auto to umí). Nemáte prosím odkaz na nějakou starší cracknutou 100% funkční verzi, kterou stačí jen nainstalovat a ve které jde na Fabii III 2016 určitě kodovat HHC? Odkazy na starší verze zde z threadu jsou víceméně nefunkční. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 8. 2024 na 17:58, Langusta 2018 napsal:

What's new in Carista OBD2

Elevate your driving journey to the next level with the newest Carista App version.
Check out our latest release (v8.4), introducing:
- Advanced diagnostics and freeze frame data for Ford
- Extended live data for Ford
- New customizations for various VW Group's cars
- Seamless support access
- Improved user experience
- Polish language integrationCarista Pro v8.4.apk

Tu je posledná verzia od @Langusta 2018 a stiahnutie je funkčné, skúšal som to teraz 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, MiroslavsIII napsal:

... jde na Fabii III 2016 určitě kodovat HHC?

Pri F3 bacha na popisky. VCDS ma v tom tiez bordel a ukazuje HHC na byte16 - bit 0. To plati ale iba pre Rapid. F3 to ma na byte 22 - bit 0,aj ked moze popiska chybat

Odkaz ke komentáři

To HHC jsem nakonec aktivoval pres starsi beta verzi Caristy, co mi poslal mistni clen, cimz mu velmi dekuji. Touto verzi to slo okamzite, jakoukoliv jinou, co jsem zkousel-cca 10 verzi, to neslo nebo nebylo ani v nabidce. Co mi ale nejde zatim nicim, je teplota oleje, pritom HW v aute je

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Ahoj. Mám stiahnutú caristu 8.4. Skúšal som aj 8.1.3. Keď sa skúšm pripojiť k autu cez elm327 tak mi to neide, resp.dlho sa krúti to logo caristy a potom mi napíše že sa nemohol pripojiť. Cez identifier vyzerá byť všetko ok.

Samsung galaxy S22, adaptér ELM327

Škoda Kodiaq 2019

Screenshot_20250426_175224_Carista.jpg

Editováno: , autor: Kodiaqq
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...