giom1 Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Potřeboval bych poradit. Nedávno se mi stalo že jsem jel s autem z kopce a zařadil jsem 5 rychlostní stupeň bez plynu a po chvilce mi ta zařazená rychlost vyskočila.na rovině při mírném sešlápnutí na brzdu mi taky ta rychlost vyskočila, dělá mi to jen u rychlostního stupně 5, ale když je rychlostní stupeň 5 v záběru tak to nevyskakuje. Mám Škoda Felicie 1,3 MPI 40 kw r.v.98. Dá se vyměnit převodovka s 1,3 co má karburátor na 1,3 MPI ? Děkuji za vaše názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 pokiaľ má hore otvor na hallou snímač otáčok tak sa dá zameniť ... možno jednuduchšie a lepšie je zhodiť dekel 5ky a pozrieť či nie sú povolené dve veľké matice na hriadeľoch prípadne ešte iná zrada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Ak budú povolené,ona sa tá 5-ka ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giom1 Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Děkuji za radu a přiložené foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.