giom1 Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Potřeboval bych poradit. Nedávno se mi stalo že jsem jel s autem z kopce a zařadil jsem 5 rychlostní stupeň bez plynu a po chvilce mi ta zařazená rychlost vyskočila.na rovině při mírném sešlápnutí na brzdu mi taky ta rychlost vyskočila, dělá mi to jen u rychlostního stupně 5, ale když je rychlostní stupeň 5 v záběru tak to nevyskakuje. Mám Škoda Felicie 1,3 MPI 40 kw r.v.98. Dá se vyměnit převodovka s 1,3 co má karburátor na 1,3 MPI ? Děkuji za vaše názory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 pokiaľ má hore otvor na hallou snímač otáčok tak sa dá zameniť ... možno jednuduchšie a lepšie je zhodiť dekel 5ky a pozrieť či nie sú povolené dve veľké matice na hriadeľoch prípadne ešte iná zrada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ak budú povolené,ona sa tá 5-ka ozve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giom1 Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Děkuji za radu a přiložené foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts