DiaS Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ahojte, chtěl bych poprosit o radu abych nemusel jet do autorizovaného servisu. Koupil jsem si auto dovezené z Německa, a po nějaké době jsem jsi chtěl nabit mobil.Tak vytahuju nabiječku a zapojuju do 12V zásuvky, ale nešlo to nadoraz, protože byl uvnitř zásuvky 1cent, tak jsem ho z tama vyšťoural a zjišťuju, že mi nefunguje zapalovač, tak jsem se podíval na pojistku k zapalovači a byla KO. Koupil jsem si novou, zapalovač fungoval, po týdnu jsem si opět chtěl nabít mobil, pojistka opět KO. Nevíte čím to může být? Děkuji za odpovědi a rady. Škoda Superb II 1,8 TSI, 118kw, 4x4, 12/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Vadna nabijacka? Vymen opat poistku a vyskusaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiaS Vloženo 28. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2016 (editace) Nabiječka je dobrá, použival jsem ji i v jiných autech a bez problému. Editováno: 30. leden 2016, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Pouzivas auto iba ty? Niekto iny tam nieco nedaval? Vymen poistku opat a uviidis. Sama od seba nema dovod sa vypalit. Tie kable su slusne izolovane, takze mala sanca ze by sa predrali niekde, jedine ze by na ne niekto nieco pripajal s velkym odberom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Máš asi oblámanú príchytku vo vnútri zásuvky, alebo obe úplne chýbajú. Tým pádom nemáš + .Pozri do zásuvky, či tam niečo nechýba. Ja som to mal úplne vypadané, jedine nahradiť novým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiaS Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 (editace) Asi nemáš foto, jak to vypadá špatně co? :-) Mě ta zásuvka normálně fungovala jak jsem vyměnil pojistku, ale po týdnu to prostě zase nešlo :-). Editováno: 30. leden 2016, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.