general stokurev Vloženo 1. Únor 2016 Vloženo 1. Únor 2016 Zdar hoši minule som sa bavkal s diagnostikou a všimol som si že mám podľa VIS pravdepodobne nesprávne nakódovaní RJ bŕzd (ASR). VAG mi vypisuje 1C0 907 379 D, teda ASR FRONT MK60. mám tam ale kódovanie 0021505, čo je kódovanie pre systém MK20 a zahŕňa: AUM/AUQ 1.8/110kW ABS/ASR/EDS AGR/ALH 1.9/66kW ABS/ASR/EDS AHF/ASV 1.9/81kW ABS/ASR/EDS ATD 1.9/74kW ABS/ASR/EDS AQY/AZH 2.0/85kW ABS/ASR/EDS čo sedí, pretože mám 1.9 TDI 81 kW ASV a mám ABS, ASR a EDS ale podľa VIS pre MK60 by tam malo byť kódovanie 0019458, čo je pre ALH, AHF/ASV, AQY/APK ... mám to prekódovať? RJ neudáva žiadnu chybu ani keď je kódovaná ako MK20, ale predsa ... čo sa môže stať? doteraz vôbec nefungovalo správne ASR? Citovat
general stokurev Vloženo 2. Únor 2016 Autor Vloženo 2. Únor 2016 hm dočítal som sa že systém MK60 sa používal v kombinácii s ESP. ja ESP ale nemám. kontrolka na palubovke je ASR a takisto tlačidlo nad rádiom je ASR. ABS aj ASR fungujú dobre, vyskúšal som to na snehu aj na suchom asfalte. čo by sa stalo, keby som prekódoval MK60 tak, ako má byť? teda 0019458? začal by hlásiť chyby zo snímača natočenia volantu a zo snímačov pozdĺžneho a vertikálneho zrýchlenia? prípadne ja to skúsim, len nechcem niečo pokaziť a ani rozflákať auto Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.