michal z Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Zajímalo by mě jaký máte rozdíl mezi skutečnou spotřebou ( systém od plné do plné nádrže ) a tím co vám ukazuje palubní počítač. U současné OII Scouta to činní cca 0,4l-0,5l/100km v neprospěch skurečné. Tj. počítač mi ukáže průměrnou spotřebu třeba 5,9l/100km, ale reálně projedu 6,4l/100km. Podotýkám, že jsem schopný vyjet nádrž za jeden den ( tj. na krátkodobý počítač (1)) nebo čas od času mažu dlouhodobou spotřebu (2) pro účely tohoto testování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Toto se řeší úpravou přes diagnostiku - dá se tam přidat nebo ubrat nějaké procento, aby to měřilo přesněji. (Alespoň dříve to tak bylo.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Jj, včera mi to poradil i Pawouk, že kdysi šlo ubrat/přidat 15%, také sechystám do servisu. Já jsem - 0,5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Tak to jsem nevěděl. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 jj korekce spotřeby se dá nastavit v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.