Publikováno Květen 12, 200718 r ahoj ,tak jsem tu hledal vše o navigaci origo ,ale nemohu nic najít ,můžete mi prosím někdo napsat co vše umí a jakej je v nich rozdíl ,chodí s maxíkem ,přehrává DVD ? atd. Už jednou mi to někdo posílal ,ale odešel mi počítač ,tak že to už nemam .Chci koupit origo navigaci a nevim jakou ,někde jsem četl že je víc druhů ,Tak se mi nesmějte a napište klidně odkaz kde se o ní můžu vše přečíst ,Dík
Květen 12, 200718 r něco málo co vim... Dx navi neumí přehrávat CD, potřebuješ měnič. Typ A jde s maxikem bez TMC boxu, ostatní jej potřebují. MDF navi (dávala se do SB a F) umí přehrávat CD a na maxik píše. jinak v tom taky tápu... Cosby to tu někdy prý podrobně vysvětloval, nicméně mě se to téma najít nepodařilo... A nehledal jsem jen v posledních 30 dnech!!!
Květen 13, 200718 r Autor něco málo co vim... Dx navi neumí přehrávat CD, potřebuješ měnič. Typ A jde s maxikem bez TMC boxu, ostatní jej potřebují.MDF navi (dávala se do SB a F) umí přehrávat CD a na maxik píše. jinak v tom taky tápu... Cosby to tu někdy prý podrobně vysvětloval, nicméně mě se to téma najít nepodařilo... A nehledal jsem jen v posledních 30 dnech!!! díky za každou radu ,taky jsem hledal a nenašel jsem to ,doufám že se ještě někdo najde kdo to popíše
Říjen 28, 200816 r zajímalo by mě,zda typ C přehrávat i mp3 soubory a jestli je těžké zapojení,nebo to musí udělat v servisu?
Říjen 28, 200816 r neumí přehrát ani normální CD jen za pomocí CD měniče zapojení je relativně jednoduché
Listopad 26, 200816 r neda se podle techto snimku zjistit jaky mam typ navi DX je to v octavii z nemecka rok 2004 chtel bych cestinu a potrebuju vedet typ jeli A,B.C http://www.pixhost.org/show/59/72214_dsc00860.jpg http://www.pixhost.org/show/59/72215_dsc00862.jpg
Únor 7, 20169 r Kdybys dodržoval pravidla fora a před založením tématu hledal, našel bys i toto téma, kde to máš napsané. Témata jsem sloučil. Čti tedy předchozí příspěvky.
Květen 25, 20169 r Mel jsem navi DX (A) neumi prehravat audio cd.Ted mam DX ( a uplne to same.Mechanika slouzi pouze pro navigaci.Tudiz mapy nebo max nejake flash cd pro CZ audio navigovani. DX © jsem v ruce nemel ale silne pochybuji o tom ze by ta to umela.
Listopad 12, 20168 r Ahoj,ja mam jiny problem...koupil jsem auto kde byla...chci ji tam dat...ale nevim jaky presne typ z tech tri tam byl...nevite podle ceho to poznam?diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.