JanSuperb Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Ahojte kluci porsim o radu (doufam ze tu nikde neni nenasel jsem ikdyz jsem hledal) po vice jak 8 hodinovem stani vozidla me padne nafta s filtru a ja nemuzu napoprve nastartovat. vzdy to vycucne palivo s cerpadla a az na druhy start auto chytne s obtizema. jde videt ze naftu to pres tu pruhlednou hadicku po chvilce taha ale ja nemuzu najit kde se ztraci. Palivovy filtr je novy i spolu s ventilkem. oba zpetne ventili na prepadek z trysek o samotne trysky jsou nove a problem stale trba takze usuzuji ze je zavade od filtru k nadrzi. mate nekdo s timhle zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Už jsme to jedno řešili.Levný-špatný filtr.Netěsnily dobře ty přívody. Ale může to být i čerpadlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 28. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 ten filtr me tez napadl dnes jsem obednal novej uvidime . ktere z cerpadel mas na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 1. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 tak ted si ze me auto dela srandu uz 3 den startuje bez potizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 26. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 po celkem dlouhe dobe opet autu pada nafta i po vymene dalsiho filtru. takze tim filtrem to nebylo. ted jsem obednal: ventil palivoveho filtru: 057127247A prepousteci ventil: 059130315 a dalsi co prijde na radu kdyby to nepomohlo jsou: ventil tlakovy na prepady 059130789 a hadicka prepadova ale u te nevim cislo zatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 30. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 tak ventil na cerpadlo je doma a ted jeste ty dva ventilky a tu hadicku. muzete me prosim nekdo napsat cislo te hadicky a v jake metrazi se prodava? a dokaze nekdo sehnat ty ventilky a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 7. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 cosby: takze po vymene filtru origo skoda i s ventilkem auto nastartuje temer okamzite a ani jednou nezacuka. drive po nastartovani motor poskakoval a ted jiz drzi hned po nastartovani krasny volnobeh. takze na ten ventilek na cerpadle a ventilky na prepady nedoslo a je ( tuk tuk tuk na drevo ) po problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.