Publikováno Únor 28, 20169 r Zdravím, chcem sa opýtať ak máte O2 combi po facelifte, že ktoré sklá máte vyhrievané? Či je to len zadné kufrové alebo ešte iné sklá? Vďaka.
Únor 28, 20169 r Autor Lebo 5te sklo mám vyhrievané ale mám tie pásiky aj na pravom zadnom skle kufrovom (combi) a zdá sa mi že to je tiež vyhrievané ale na ľavom skle tie pásiky nemám. je to O2 combi 4x4 - 2012
Únor 28, 20169 r Pro dvoutunerové rádio - jednu máš na střeše, druhou v tom bočním okně. Podrobnosti by ti musel vysvětlit někdo, kdo se v tom vyzná lépe.
Únor 28, 20169 r Autor ani sám neviem aky je rozdiel v takomto dvojtunerovom rádiu... vdaka za odpovede lebo som si uz myslel ze je to ohrev skla
Únor 28, 20169 r Minimalne muze radio z jednoho tuneru hrat a druhym tunerem hledat stejnou stanici na jine frekvenci. Zmenu frekvence umi sice i jednotunerova radia, ale u nich vzdy na chvilicku vypadne zvuk.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.