brepta Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ahoj videl jsem tu uz par temat ale nenasem jsem to co potrebuju tak zakladam nove mam octu 1 facelift 1,6 75 kw a blbne mi skrtici klapka mel jsem i vadnej egr poradne jsem ji vycistil egr vymenil a vag mi napsal ze je spatny potenciometr zjistil jsem ze je v tom bocnim plastu chci se zeptat jak se da ten plast rozebrat nezkoumal jsem to kdyz to bylo venku a jestli mi pomuze ty kolecka ozubene vystrikat sprejem vycistit jestli uz ma nekdo zkusenost poradte mi prosim budu moc rad cim driv tim lip dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Srozumitelnost tvého příspěvku je úděsná - proto ten nick "brepta"? Když chceš po někom radu, dej si na tom trochu záležet. Kdo to má louskat? Existuje něco jako tečka na konci věty, taktéž nějaká čárka, která je odděluje... A ještě jsem upravil název tématu - žádost o pomoc tam nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.