RadekVW Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Panove potrebuji poradit jak aktivuji tempomat na OCT I vagem,zkousel jsem to ale byz odezvy.Dal jsem motor-login-kod 11463 a nic.. Porad te prosim??Nebo nebudu spat dokud to nevyresim..prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 mě to takhle taky udělalo, ale tempomat byl aktivován.. mám vag s opto a ještě s rs-usb převodníkem, tak jsem to přikládal tomu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 tvoji odpoved jsem nepochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Panove potrebuji poradit jak aktivuji tempomat na OCT I vagem,zkousel jsem to ale byz odezvy.Dal jsem motor-login-kod 11463 a nic..Porad te prosim??Nebo nebudu spat dokud to nevyresim..prosim a co takhle napsat co máš za motor to už je složité co a rok?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Spatne zapojeni nebo neni pamet chyb prazdna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.