RadekVW Vloženo 23. Září 2006 Vloženo 23. Září 2006 Panove potrebuji poradit jak aktivuji tempomat na OCT I vagem,zkousel jsem to ale byz odezvy.Dal jsem motor-login-kod 11463 a nic.. Porad te prosim??Nebo nebudu spat dokud to nevyresim..prosim Citovat
rtg61 Vloženo 23. Září 2006 Vloženo 23. Září 2006 mě to takhle taky udělalo, ale tempomat byl aktivován.. mám vag s opto a ještě s rs-usb převodníkem, tak jsem to přikládal tomu.. Citovat
MartinRS Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 Panove potrebuji poradit jak aktivuji tempomat na OCT I vagem,zkousel jsem to ale byz odezvy.Dal jsem motor-login-kod 11463 a nic..Porad te prosim??Nebo nebudu spat dokud to nevyresim..prosim a co takhle napsat co máš za motor to už je složité co a rok?????????? Citovat
thomasino Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 Spatne zapojeni nebo neni pamet chyb prazdna... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.