servius Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 Zdravim. Octavia 1.9 TDI, rok 2001, cca 250 000 km. Idem menit zadny silentblok predneho ramena. Ma vyznam urobit hned aj spodne capy? Na prvy pohlad nemaju volu, gumova manzeta je neporusena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 Tak nemen,ked tpmu nic nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Není důvod pokud to nevykazuje vadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefp Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Idem menit tieto silentbloky aj ja, tiez som uvazoval, ze rovno vymenim aj ten predny, aj ked som sa docital, ze vraj je "vecny". Po vymene sa pohne geometria? Takze asi ju bude treba dat nastavit, tak tiez uvazujem, ze ci nie je dobre uz aj spodne capy pomenit, aby o pol roka neodisli a pojdem zase na geometriu... Este otazka ku geometrii... co vsetko sa tam nastavuje? Co som zatial vycital, zadna naprava je pevna, tam sa len zmeria a nic sa nenastavuje. A vpredu to je ako? Urcite sa nastavuje zbiehavost a s odklonom a zaklonom to je ako? Len sa skontroluje, alebo sa to aj nastavuje? Ak ano, kde? Na tom spodnom cape, co su tie tri skrutky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.