Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, chcem sa ospravedlniť vopred za novo založenú tému ale nikde som nič nenašiel.

Chcem sa spýtať či máte niekto s týmto skúsenosť?

http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/multifunction-switches-buttons-7/auto-headlight-switch-light-sensor-for-2/

Da sa to zapojiť aj na superb 1 ? A ako to funguje ? Obsahuje to aj coming home / leaving home?

Lebo nieje to vôbec náročne na zapojenie.

Video:

Je to hovadina. Funkce "auto" je Ti k ničemu, pokud nemáš vpředu DRL denní svícení. U nás se svítit musí celodenně.

Jinak funkci "auto" v autě mám také, prošlo mi mi rukama několik aut s tímto a je to skoro k ničemu v zemi, kde se svítí celodenně, navíc za šera se světla zapínají a vypínají, prostě vopičárna. A dále pro startéry xenonů blízká smrt

Coming a leaving home: pokud jsi to neměl před tím, tak i po instalaci to mít nebudeš. Co vím, tak každý jedničkový Sup má "manuální coming home", stačí po vypnutí motoru před vytažením klíčku probliknout dálková světla. Klíček vytáhneš, zamkneš a světla se Ti na 20-30 sekund rozsvítí. Tohle se mi líbí více, než automatika, zapneš si to kdykoli potřebuješ a nevybíjí to akumulátor pokaždé, když vylezeš z auta

Tohle zařízení se dá koupit na aliexpress.com za polovic. Je pravda, že jsem tam nenašel verzi se zeleným osvětlením. Vše pro VW, takže červené. Taky je otázka správnosti zapojení. Ale když píšou pro Škodovky, tak snad to bude přizpůsobené.

Je to hovadina. Funkce "auto" je Ti k ničemu, pokud nemáš vpředu DRL denní svícení. U nás se svítit musí celodenně.

Jinak funkci "auto" v autě mám také, prošlo mi mi rukama několik aut s tímto a je to skoro k ničemu v zemi, kde se svítí celodenně, navíc za šera se světla zapínají a vypínají, prostě vopičárna. A dále pro startéry xenonů blízká smrt

Coming a leaving home: pokud jsi to neměl před tím, tak i po instalaci to mít nebudeš. Co vím, tak každý jedničkový Sup má "manuální coming home", stačí po vypnutí motoru před vytažením klíčku probliknout dálková světla. Klíček vytáhneš, zamkneš a světla se Ti na 20-30 sekund rozsvítí. Tohle se mi líbí více, než automatika, zapneš si to kdykoli potřebuješ a nevybíjí to akumulátor pokaždé, když vylezeš z auta

Máš nějak zbytečně radikální názory. Funkce "auto" mi maximálně vyhovuje a pokud přesednu do jiného auta, chybí mi. Manuální svícení použiju tak v 20% jízd, kdy je takový všelijaký počasí a auto ještě plně nesvítí.  Jinak rozsvicení za tmy, vjezd do tunelů (v Praze denní realita), za deště atd funguje velmi dobře.

"Manuální" CH je už skoro sranda, ne? Pokud neparkuješ pod lampou, tak se to normální LH a CH hodí a sorry, nějak argumentovat vybíjením baterky je naprosto o ničem.

To nejsou zbytečně radikální názory, ale názory a praxe. Každému vyhovuje něco jiného.

A argument, že LH a CH vybíjí, je zcela relevantí. Samozřejmě, že to vybíjí akumulátor a to je bez debat

A proč myslíš, že manuální coming home je sranda? Však je to vynikající věc :kol-28:

• 4 týdny později...

Hmmm. Mě se to celkem líbí :) Jenom mi je záhadou jak k tomu zapojit to denní svícení :/ na ebay to mají za 1600Kč  :) 

Jinak k tomu CH a LH myslím si že pokud je akumulátor v pořádku tak jak má být tak mu těch 30s svícení nijak neublíží :) Nevím jak těm xenonum teda :) 

Xenonům právě nejvíce ubližuje neustálé zapínání a vypínaní

Pokud chceš ušetřit paraboly,xenony,akumulátor,altík a zanedbatelně trochu paliva, použij vkusné denní DRL

Vykašlat se dodělavky alá AUTO a C/L home a investovat do rozumnější a funkční věci - toť můj radikální názor :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.