Dajo17 Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Ahojte, chcem sa ospravedlniť vopred za novo založenú tému ale nikde som nič nenašiel. Chcem sa spýtať či máte niekto s týmto skúsenosť? http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/multifunction-switches-buttons-7/auto-headlight-switch-light-sensor-for-2/ Da sa to zapojiť aj na superb 1 ? A ako to funguje ? Obsahuje to aj coming home / leaving home? Lebo nieje to vôbec náročne na zapojenie. Video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Je to hovadina. Funkce "auto" je Ti k ničemu, pokud nemáš vpředu DRL denní svícení. U nás se svítit musí celodenně. Jinak funkci "auto" v autě mám také, prošlo mi mi rukama několik aut s tímto a je to skoro k ničemu v zemi, kde se svítí celodenně, navíc za šera se světla zapínají a vypínají, prostě vopičárna. A dále pro startéry xenonů blízká smrt Coming a leaving home: pokud jsi to neměl před tím, tak i po instalaci to mít nebudeš. Co vím, tak každý jedničkový Sup má "manuální coming home", stačí po vypnutí motoru před vytažením klíčku probliknout dálková světla. Klíček vytáhneš, zamkneš a světla se Ti na 20-30 sekund rozsvítí. Tohle se mi líbí více, než automatika, zapneš si to kdykoli potřebuješ a nevybíjí to akumulátor pokaždé, když vylezeš z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Tohle zařízení se dá koupit na aliexpress.com za polovic. Je pravda, že jsem tam nenašel verzi se zeleným osvětlením. Vše pro VW, takže červené. Taky je otázka správnosti zapojení. Ale když píšou pro Škodovky, tak snad to bude přizpůsobené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajo17 Vloženo 31. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 A existuje nejaky modul alebo niečo ako sa da aktivovať aj leaving home? Lebo našiel som toto: http://www.lacneautoalarmy.sk/eshop/osvetleni/automaticke-spinace-svetel-trippling/coming-home/coming-home-sensor.html Ale tam píšu len coming home tak či na leaving je niečo iné ako další taký modul. To viem ze na superbe1 je to manuálne ale mne by viacej osobne vyhovovala automatika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Je to hovadina. Funkce "auto" je Ti k ničemu, pokud nemáš vpředu DRL denní svícení. U nás se svítit musí celodenně. Jinak funkci "auto" v autě mám také, prošlo mi mi rukama několik aut s tímto a je to skoro k ničemu v zemi, kde se svítí celodenně, navíc za šera se světla zapínají a vypínají, prostě vopičárna. A dále pro startéry xenonů blízká smrt Coming a leaving home: pokud jsi to neměl před tím, tak i po instalaci to mít nebudeš. Co vím, tak každý jedničkový Sup má "manuální coming home", stačí po vypnutí motoru před vytažením klíčku probliknout dálková světla. Klíček vytáhneš, zamkneš a světla se Ti na 20-30 sekund rozsvítí. Tohle se mi líbí více, než automatika, zapneš si to kdykoli potřebuješ a nevybíjí to akumulátor pokaždé, když vylezeš z auta Máš nějak zbytečně radikální názory. Funkce "auto" mi maximálně vyhovuje a pokud přesednu do jiného auta, chybí mi. Manuální svícení použiju tak v 20% jízd, kdy je takový všelijaký počasí a auto ještě plně nesvítí. Jinak rozsvicení za tmy, vjezd do tunelů (v Praze denní realita), za deště atd funguje velmi dobře. "Manuální" CH je už skoro sranda, ne? Pokud neparkuješ pod lampou, tak se to normální LH a CH hodí a sorry, nějak argumentovat vybíjením baterky je naprosto o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 To nejsou zbytečně radikální názory, ale názory a praxe. Každému vyhovuje něco jiného. A argument, že LH a CH vybíjí, je zcela relevantí. Samozřejmě, že to vybíjí akumulátor a to je bez debat A proč myslíš, že manuální coming home je sranda? Však je to vynikající věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Hmmm. Mě se to celkem líbí Jenom mi je záhadou jak k tomu zapojit to denní svícení :/ na ebay to mají za 1600Kč Jinak k tomu CH a LH myslím si že pokud je akumulátor v pořádku tak jak má být tak mu těch 30s svícení nijak neublíží Nevím jak těm xenonum teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Xenonům právě nejvíce ubližuje neustálé zapínání a vypínaní Pokud chceš ušetřit paraboly,xenony,akumulátor,altík a zanedbatelně trochu paliva, použij vkusné denní DRL Vykašlat se dodělavky alá AUTO a C/L home a investovat do rozumnější a funkční věci - toť můj radikální názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.