Přejít na obsah

Motor poskočí na nízké otáčky


bigboban

Doporučené příspěvky

Poslední dobou mi auto (motor?) začalo dělat divnou věc. Pokud jedu někde po městě a přibrzdím a nepodřadím tak se pak rozjíždím na malý otáčky. V rozmezí cca 1000-1500 mi to udělá toto:

 

Když hodně šlápnu na plyn tak se auto líně rozjede kupředu (potud OK, nízký otáčky) ale když se začnu už jakoby rozjíždět tak najednou CUK prostě to tak na půl sekundy úplně vynechá. Dělá to jen kombinace nízkých otáček a hodně sešlápnutýho plynu. Ale pozoroval jsem to i na rovince na cca 1500ot a to už zas tak málo není. Navíc se to fakt objevilo až poslednch pár měsíců a to auto má 11 let a 160tis km.

 

Co hnije? Co zkontrolovat, vyměnit? Nějak extra to neobtěžuje ale nechci aby se něco vysypalo definitivně někde na dovolený u moře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Koukám že jsem o tom psal 1 dubna. Opravdu to nebyl apríl. Auto sice jezdí do teď ale bohužel se to stále zhoršuje. Při nízkých otáčkách a prošlápnutí plynu už to neposkočí jednou ale klidně i 3x po sobě a začíná se problém posouvat čím dál do vyšších otáček. Už jsem poskočení zaznamenal i ve 2000-2200 otáčkách.

 

Znovu se ptám - napadá někoho co zkontrolovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...