rs1 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Dobrý den všem. Potřebuji radu.Dnes jsem zjistil, že mi do stojícího auta Sup 2009 ke spolujezdci začalo zatékat.Je to u topení..ventilátoru, ale nevím kudy se tam voda dostává.Moc děkuji za případné rady či nejlépe postupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Ahoj, koukni se pod stěrače, jestli tam nemáš ucpaný ty odtokový kanálky. Je potřeba se podívat pod ten plast. Mohlo by to tam být ucpané a přetékat to přes nasávání vzduchu do ventilátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rs1 Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Díky.A kde přesně jsou?A musím tu mřížku nějak sundat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Ahoj, zkus tam pustit hodně vody... Já jsem měl u OII... A to mi pomohlo, všechno to přes blatník vyteklo... Akorát jsem sundal plast v podběhu u předních dveří a vyčistil to ještě tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Jo a mě to u dvojkoveho Supa teklo přes Hagus... Ve Škodovce na záruku opraveno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rs1 Vloženo 18. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 díky.Zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu Tak isem byl mejt auto vapkou (neni to poprve od vymeny skla pred 5-ti lety) a zacala mi tect voda do auta v pravem hornim rohu po vnitrku okna. A koukal jsem, ze je vody i vpravo okolo palubky. Hodne jsem strikal ooolo stresni listy a uchyceni hagusu. Pak jsem byl jeste na mycce a zase tam zateklo pri ofukovani vzduchem, pri pohybu ofuku zezadu dopredu. Kudy tam muze zatekat? Ze by blbe nalepili pred 5-ti lety sklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.