Publikováno Duben 8, 20169 r Dobrý den všem. Potřebuji radu.Dnes jsem zjistil, že mi do stojícího auta Sup 2009 ke spolujezdci začalo zatékat.Je to u topení..ventilátoru, ale nevím kudy se tam voda dostává.Moc děkuji za případné rady či nejlépe postupy.
Duben 8, 20169 r Ahoj, koukni se pod stěrače, jestli tam nemáš ucpaný ty odtokový kanálky. Je potřeba se podívat pod ten plast. Mohlo by to tam být ucpané a přetékat to přes nasávání vzduchu do ventilátoru.
Duben 18, 20169 r Ahoj, zkus tam pustit hodně vody... Já jsem měl u OII... A to mi pomohlo, všechno to přes blatník vyteklo... Akorát jsem sundal plast v podběhu u předních dveří a vyčistil to ještě tam...
Listopad 9, 2024Lis 9 Tak isem byl mejt auto vapkou (neni to poprve od vymeny skla pred 5-ti lety) a zacala mi tect voda do auta v pravem hornim rohu po vnitrku okna. A koukal jsem, ze je vody i vpravo okolo palubky. Hodne jsem strikal ooolo stresni listy a uchyceni hagusu. Pak jsem byl jeste na mycce a zase tam zateklo pri ofukovani vzduchem, pri pohybu ofuku zezadu dopredu. Kudy tam muze zatekat? Ze by blbe nalepili pred 5-ti lety sklo?
Duben 10Dub 10 No nevim. Autolakyra mi rikal, ze to pred 7 lety pri vymene poskrabali strunou a ted to odrezlo. Ze to chce prebrousit, laknout a znovu nalepit.
Květen 23Kvě 23 Mam hotovo. Bylo to tak, jak kamamrad rikal. Lepidlo vubec nwdrzelonu kastle. Cili autoklempirnik, lakyrnik a nalepit sklo. Snad to vydrzi... Mam krasne bilou a lesklou hranu nad sklem. Ne tu hnusnou orezlou... Upraveno Květen 23Kvě 23 od koudy_123
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.