Přejít na obsah

Proražená guma

inya

Doporučené příspěvky

Tak jsem si dneska zlikvidoval jednu skoro novou gumu. :angry:

Jedu si takhle z Pelhřimova do Humpolce v klidu devadesátkou při krajnici, abych trochu pošetřil podvozek na tý hrbatý silnici a lehce nadávám na ty prasata řidiče, co předjížděj tam, co neviděj a kdyby jim to vyšlo, tak mi ještě odřou blatník. Najednou koukám, co to leží na silnici. Papír to není, ku..a šutr jak bejk - doleva není místo, doprava aspoň trochu, ale málo - bum, pss - guma v pr..li... Další sekunda, že by ne, lehká brzda, ještě jedna sekunda, a přece, už se peru - do prava ne, rovně, doprava ne, rovně. Auto leží na ráfku...

Dávám rezervu a přemejšlím, měl jsem volat cajty - na co, stejně viník neznámej případ odložen :angry: , pojišťovna taky nic nedá :angry: , tak jsem zase chudší o 2000,-. :angry:

Aspoň jedno pozitivum, hledám tlakoměr a měřím 2,5 atm - aspoň na něco v servisu nezapomínaj...

Popojel jsem pár metrů a hle cestáři sečou trávu - už vím, kde se tam vzal ten šutr, ale jak jim to dokázat? <_< Házím to za hlavu, stejně to nemá cenu. Objednávám novou pneu na netu a než přijde musím najet tak 500km na tý nesedící Barumce :(

Na ráfku je naštěstí jen odlouplá barva, jinak nic. Na boku gumy je díra, že se tam vejde prst. Ještě, že nejezdím na Klácovejch sedmáctkách... :)

post-14-1159116111.jpg

Editováno: , autor: inya
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...