inya Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 (editace) Tak jsem si dneska zlikvidoval jednu skoro novou gumu. Jedu si takhle z Pelhřimova do Humpolce v klidu devadesátkou při krajnici, abych trochu pošetřil podvozek na tý hrbatý silnici a lehce nadávám na ty prasata řidiče, co předjížděj tam, co neviděj a kdyby jim to vyšlo, tak mi ještě odřou blatník. Najednou koukám, co to leží na silnici. Papír to není, ku..a šutr jak bejk - doleva není místo, doprava aspoň trochu, ale málo - bum, pss - guma v pr..li... Další sekunda, že by ne, lehká brzda, ještě jedna sekunda, a přece, už se peru - do prava ne, rovně, doprava ne, rovně. Auto leží na ráfku... Dávám rezervu a přemejšlím, měl jsem volat cajty - na co, stejně viník neznámej případ odložen , pojišťovna taky nic nedá , tak jsem zase chudší o 2000,-. Aspoň jedno pozitivum, hledám tlakoměr a měřím 2,5 atm - aspoň na něco v servisu nezapomínaj... Popojel jsem pár metrů a hle cestáři sečou trávu - už vím, kde se tam vzal ten šutr, ale jak jim to dokázat? Házím to za hlavu, stejně to nemá cenu. Objednávám novou pneu na netu a než přijde musím najet tak 500km na tý nesedící Barumce Na ráfku je naštěstí jen odlouplá barva, jinak nic. Na boku gumy je díra, že se tam vejde prst. Ještě, že nejezdím na Klácovejch sedmáctkách... Editováno: 24. Září 2006, autor: inya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 ...takhle to vypadá divně... omlouvám se za kvalitu, je to focený mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahonny Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Ty jsi teda smolař.... Zrovna jak jezdím s pickupem na těch 195/50 R15 tak si taky užívám a nadávám na jeden překop a díru za druhým na našich super cestách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Říkám si: pořád lepší proražená guma, než ležet na střeše v příkopě... Pneu samozřejmě nemaj skladem, tak jí čekám až v pátek Zabil bych toho ve škodovce, kdo vymyslel tenhle rozměr ráfku 5,5 J13, to musel bejt pěknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.