s.zapecao2 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Ahoj, poradí někdo jak vymontovat vadný motorek náklápění obyčejného halogenového světlometu u OII 2004. Dostanu se po šroubky motorku, které vyšroubuji, motorek se volně hýbe, ale jak s ním ven, prostě ho jen silou vytrhnout z plastového uložení? Nebo je na to nějaká jiná finta? Hledal jsem hodně, návodů na OI spousta, ale OII nic. Předem díky za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Ahoj, Šroubovat ho ven bylo zbytečné, možná sis jen zkomplikoval práci. Motorek se musí pootočit a pak ho lze vyndat = když máš otevřený zadní kryt ve světle, mám dojem, že je potřeba s ním otočit jakoby směrem k sobě a dolů k "podlaze" světla. Jde to kvůli gumovému těsnění dost těžko, ale jde. Když povolí, pak to stačí jen vyndat ven. PS: před výše popsaným postupem se počítá s tím, že jsi vycvakl kloub toho motorku z plastové přepážky, držící parabolu - to ale předpokládám máš Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.zapecao2 Vloženo 2. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 (editace) Díky za radu, zkusím to , kdyby to ještě nešlo, nafotím to a popíšu a dám sem..... Editováno: 2. Květen 2016, autor: s.zapecao2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.zapecao2 Vloženo 17. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 (editace) Tak zkoušel jsem to a vůbec se mi to nedaří dostat ten motorek nějak ven, přikládám foto, Vycvaknout z paraboly motorek nejde, jestli se to musí opravdu hrubým násilím, mám strach že to zlomím, vůbec to nejde a to mi dnes přišel podle vinu nový original motorek a vypadá jiný, připojení není zezadu ale z vrchu...... Editováno: 17. Květen 2016, autor: s.zapecao2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.zapecao2 Vloženo 17. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Tak už jsem ho vytáhl, žádná finta než vyšroubovat ty dva šroubky, motorek co nejvíc povytáhnout ven, nahnout do strany co to jde a tenkým šroubováčkem odjistit zarážku, která brání vytažení kloubku z paraboly ven a prostě trochu víc zatáhnout a motorek je venku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Jo ty máš předFL, já psal o faceliftu. Tak to pak jo, hlavně žes na to přišel Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.zapecao2 Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) I tak díky za radu a třeba to tu ještě někomu pomůže Editováno: 18. Květen 2016, autor: s.zapecao2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.