MICHAL5 Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Zdravím, asi to není až tak podstatné téma, ale napadlo mě se na to zeptat. Po letech ježdění s Yetíkem jsem si uvědomil, že pokaždé, když vystoupím z vozu dostanu ránu (statická elektřina). Nevíte čím by to mohlo být? U jiných vozů se mi to nestává. Je to spíš jen postřeh, se kterým jsem se setkal, neberu to jako závadu, spíš jestli to u Yetíka taky někdo pozoruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plichtousek Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Mám to stejně se 14 dní starým yetim. U předchozího auta se mi to stávalo taky. Zvykl jsem si :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Mám to také, pokaždé když vyjedu z garáže a jdu zavříd dveře od garáže (kov) tak dostanu v 99% šlehu, je to celkem nepříjemné. Asi se vždycky nabyji pohybem na sedadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.