MICHAL5 Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Zdravím, asi to není až tak podstatné téma, ale napadlo mě se na to zeptat. Po letech ježdění s Yetíkem jsem si uvědomil, že pokaždé, když vystoupím z vozu dostanu ránu (statická elektřina). Nevíte čím by to mohlo být? U jiných vozů se mi to nestává. Je to spíš jen postřeh, se kterým jsem se setkal, neberu to jako závadu, spíš jestli to u Yetíka taky někdo pozoruje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plichtousek Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Mám to stejně se 14 dní starým yetim. U předchozího auta se mi to stávalo taky. Zvykl jsem si :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escrito Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Mám to také, pokaždé když vyjedu z garáže a jdu zavříd dveře od garáže (kov) tak dostanu v 99% šlehu, je to celkem nepříjemné. Asi se vždycky nabyji pohybem na sedadle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts