kimi Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Chci ze zeptat odborníků naco se mám připravit.Dnes jsem ráno nastartoval Oct 1,9/66Kw r.v 2004 a začla mi svítit kontrola oleje,tak jsem mrkl do motoru kolik tam toho mám a bylo to úplně suché,tak jsem hned dolil 2 litry kontrolka zhasla.po cca 20km sem se mrkl pod auto jestli to někde neteče a na pravé straně to tam pěkně chcalo ale pouze když byl zhasnutý motor,tak jsem dolil další litr a dojel jsem domů cca 70 km a žádná kontrolka už neblikla.samozřejmě povypnutí motoru opět olej vytekl.Naco se mám připravit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 udelej fotku, pripadne lip popis kde to tece...takhle akorat vime ze ti tece olej z auta..no fajn, a jedina odpoved na to je NECO JE SPATNE..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 pravá strana??Pravděpodobně Gufero klika-vačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 pravá strana??Pravděpodobně Gufero klika-vačka vacka by nechcala jen pri chcipnutem motoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 to máš pravdu.Spíš ta klika,kdy olej při klidu steče do vany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 mozna praskla vana, nebo tesneni vany motoru ( to je jedine co me napada ze by teklo jen pri vypnutem motoru - zvedne se hladina) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimi Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Ještě mně napadlo že před týdnem se štrejchnul spodkem když jsem přejížděl obrubník,ale žebyto týden vydrželo a pak se něco po...lo.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Ještě mně napadlo že před týdnem se štrejchnul spodkem když jsem přejížděl obrubník,ale žebyto týden vydrželo a pak se něco po...lo.? no to bude ta vana....to je hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimi Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Za kolik se to dá opravit.No zítra to odtáhnu do servisu a uvidím. Dřív sem měl felicii a ta schytala tolik ran a nikdy nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Za kolik se to dá opravit.No zítra to odtáhnu do servisu a uvidím.Dřív sem měl felicii a ta schytala tolik ran a nikdy nic vanu jsem naposledy sehnal za 1000Kc + tesneni 150Kc. Kolik ale stoji normalne nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 take si myslim ze to bude vanou.V praci nas sef to urazil jedna basen,ale bylo to hned venku ten olej..odtahovka ......a cara po celme nadvori )) DEj pak schavlne vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimi Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Tak už to mám spravené.Byla to vana a oprava stála 3500Kč ztoho vana 2800Kč. +Olej long life +filtr 2700Kč.Olej jsem chtěl stejne měnit ,ale tech 3500Kč mně v celku štve.Prasklá byla pěkně.Hold musím jezdit jen po silnicích 1 třídy. KIMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.