Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chci ze zeptat odborníků naco se mám připravit.Dnes jsem ráno nastartoval Oct 1,9/66Kw r.v 2004 a začla mi svítit kontrola oleje,tak jsem mrkl do motoru kolik tam toho mám a bylo to úplně suché,tak jsem hned dolil 2 litry kontrolka zhasla.po cca 20km sem se mrkl pod auto jestli to někde neteče a na pravé straně to tam pěkně chcalo ale pouze když byl zhasnutý motor,tak jsem dolil další litr a dojel jsem domů cca 70 km a žádná kontrolka už neblikla.samozřejmě povypnutí motoru opět olej vytekl.Naco se mám připravit.

Díky :(

Vloženo

Ještě mně napadlo že před týdnem se štrejchnul spodkem když jsem přejížděl obrubník,ale žebyto týden vydrželo a pak se něco po...lo.?

Vloženo
Za kolik se to dá opravit.No zítra to odtáhnu do servisu a uvidím.

Dřív sem měl felicii a ta schytala tolik ran a nikdy nic

vanu jsem naposledy sehnal za 1000Kc + tesneni 150Kc. Kolik ale stoji normalne nevim....

Vloženo

take si myslim ze to bude vanou.V praci nas sef to urazil jedna basen,ale bylo to hned venku ten olej..odtahovka ......a cara po celme nadvori :o))

DEj pak schavlne vedet

Vloženo

Tak už to mám spravené.Byla to vana a oprava stála 3500Kč ztoho vana 2800Kč.

+Olej long life +filtr 2700Kč.Olej jsem chtěl stejne měnit ,ale tech 3500Kč mně v celku štve.Prasklá byla pěkně.Hold musím jezdit jen po silnicích 1 třídy. ;)

KIMI

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...