Mark53 Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tímto sáním http://www.highperformanceparts.cz/sportovni-kit-sani-pipercross-venom-performance-air-intake-na-vw-golf-5-20-tfsi-gti-vsechny-modely-vcetne-e30-04.70738 chci to do O II 2.0 TFSI (RS) předface. Podle prodejce by to na O II "mělo pasovat s minimálními úpravami". Zajímá mě hlavně jestli po výměně sání mi nebude ŘJ hlásit nějáké chyby. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 (editace) Zvyšuje razantně výkon a kroutící moment. O tom bych celkem pochyboval. A obecne se rika, ze tyto filtry svou funkci (tedy filtrovani vzduchu) moc dobre neplni. A za 9.000,-? Editováno: 16. Květen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark53 Vloženo 16. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Super díky za názor A doporučil by jsi mi nějáké za rozumnou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Bohuzel se v tom tolik nevyznam. Ale pokud to auto nemas vylozene na okruh a tomu podobne vyuziti, tak bych tam zadny sportovni filtr nedaval. Ber to samozrejme jen jako muj nazor. Snad se ozve jeste nekdo, kdo k tomu rekne vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 (editace) Plastova roura za 9 litru, no zrejme slusnej oddil. Osobne bych si nic takoveho do auta take nedaval, za dve az tri takove roury uz si clovek mohl rovnou priplatit za vykonnejsi motor. Zadnou chybu to podle me hlasit nebude, ale zazracny a razantni zvyseny vykon se take temer jiste nedostavi. Urcite ne bez dalsich uprav motoru a ridici jednotky. Editováno: 16. Květen 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark53 Vloženo 16. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Upřímně kdybych měl v pořádku původní sání tak na to nešahám, ale jelikož se plasty rozapdly tak mě napadlo zkusit něco nového... Nejde mi ani tak o výkon, který je s čipem dostatečný, ale spíše o to, že se mi to líbí a zvuk se mi taky zdál hezčí. I když je to možná jen pocit Každopádně souhlsím, že 9k je opravdu hodně za kus trubky proto mě zajímalo jestli třeba někdo nemá nějáké zkušenosti i s levnějšími sáními. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Ahoj, pouzivam sani od CTS Turbo a jsem spokojen. Kvalita zpracovani na velke urovni a pri vymene vse pasovalo na sve misto jako u OM zadne chyby v rj. Na levnejsi firmy se vyprdni vetsinou to nepasuje tak jak ma a musis to ruzne upravovat k obrazu svemu... Jinak sani mam cca tri roky na aute a max spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Si vyndej filtr z boxu a budes mit zvuk Tenhle filtr moc vzduvh nefiltruje, pruchodnost dobra, ale prach projde do motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Bez filtru to asi moc nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark53 Vloženo 21. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Koukal jsem na ty CTS Turbo a líbí se mi, ale nakonec jsem zvolil http://www.highperformanceparts.cz/kit-primeho-sani-hpp-skoda-octavia-ii-20-tfsi.55092. Jen si tam dám lepší filtr než ten co je u toho v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Jediny co je trosku u tohodle filtru naprd ze je odclonen od vstupu privodu vzduch a nasmerovan nekam za svetlo k baterce. Cts to ma lepe poreseno. Doporucuju dokoupit tepelny stit nad turbo jinak ta roura bude hodne rozpalena od turba...Filtr mam bavlneny a jednou za cas ho vyperu a naipregnuju pripravkama od K&N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.